Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤα δύο ερωτηματικά για Λουτσέσκου

Τα δύο ερωτηματικά για Λουτσέσκου

Με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας θα ολοκληρωθεί το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στα 9/11 του βασικού σχήματος και παίζονται μόλις θέσεις στην αμυντική τετράδα.

Το δίλημμα αφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Λουτσέσκου βρίσκεται ανάμεσα σε Βιεϊρίνια και Τσαούση, με τον Πορτογάλο αρχηγό να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Σε ότι αφορά τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο Χανιώτης στόπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης, με τις πιθανότητες να είναι εκ των πραγμάτων εναντίον του.

Ήδη γίνονται και οι σχετικές δοκιμές για το ποιος θα μπορέσει να πάρει την θέση δίπλα στον Ίνγκασον, με τους Γιάννη Κάργα και Ιβάν Νάσμπεργκ να διεκδικούν αυτόν τον ρόλο του αριστερού στόπερ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Λύρατζης που αισθάνεται καλύτερα.

Οι Κούρτιτς και Ντάντας θα είναι οι δυο χαφ στο 4-2-3-1, ενώ μπροστά τους σε αυτόν τον σύνθετο ρόλο ανάμεσα σε επιτελικό μέσο και τρίτο χαφ θα είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, στο πρώτο του ματς μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. Στα «φτερά» της επίθεσης θα είναι οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κάλεντ Νάρεϊ, ενώ σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα