Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤακιανός: «Θέλουμε από τον κόσμο να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε»

Τακιανός: «Θέλουμε από τον κόσμο να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται «πάνοπλος» το Σάββατο (7/10, 20:15) τον Προμηθέα Πάτρας, στην πρεμιέρα της Basket League και θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το…δεξί στο νέο πρωτάθλημα, με τον Φώτη Τακιανό να υπογραμμίζει τη σημασία της στήριξης του κόσμου που θα βρεθεί στο «Παλατάκι».

Ο προπονητής του «Δικεφάλου», αναφερόμενος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Προμηθέα τόνισε: «Είναι το ξεκίνημα της σεζόν και του νέου πρωταθλήματος και οι ομάδες δύσκολα θα παρουσιαστούν έτοιμες σε αυτό το χρονικό σημείο και αυτό είναι λογικό. Είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα.

Ελπίζουμε πολύ στην στήριξη του κόσμου μας. Θέλουμε από τον κόσμο να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε, γιατί είμαστε μία νέα ομάδα, θέλουμε το χρόνο μας, αλλά όταν παίζουμε στο γήπεδό μας και μπροστά στον κόσμο μας παίρνουμε δύναμη, η οποία είναι απαραίτητη για την προσπάθειά μας»

Όσον αφορά τον Προμηθέα, ο 54χρονος τεχνικός τόνισε: «Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά. Να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο και να μείνουμε πιστοί σε αυτό και ως ομάδα να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε σωστά οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί στη διάρκεια του αγώνα».

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα