Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣυνεχίζει το αήττητο στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζει το αήττητο στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

Ο “δικέφαλος του βορρά” επικράτησε της Σζολνόκι με 82-66 και έκανε το απόλυτο στον πρώτο γύρο των ομίλων του FIBA EUROPE CUP, έχοντας από την αρχή του παιχνιδιού τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης θέλησε να γίνει αφεντικό, καθώς η Σζολνόκι δεν ήταν μια ομάδα που θα μπορούσε να τον απειλήσει. Βέβαια η Ούγγροι δεν θέλησαν να μείνουν πίσω και στα μέσα της πρώτης περιόδου, κατάφεραν να είναι στο -2 και το 16-14 υπέρ του ΠΑΟΚ. Εκεί οι παίκτες του Καντσιλιέρι πάτησαν γκάζι και με σερί 8-0 έκαναν το 24-16, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 24-19 για το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου. Στην δεύτερη περίοδο η διαφορά έφτασε και σε διψήφια επίπεδα με το 30-19 υπέρ του ΠΑΟΚ να είναι το σήμα για αντεπίθεση της Σζολνόκι. Αυτό στο πρώτο μέρος δεν έγινε, καθώς ο Καντσιλιέρι είδε τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο έξι κάλεσε τάιμ άουτ για να φέρει το σκορ στο 41-32 και το +9, με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έδειξε την διαφορά δυναμικότητας του σε σχέση με την Σζολνόκι, καθώς ξεκίνησε να χτίζει μια διαφορά από την άμυνα του και ύστερα ο Άπσον με τον Φόρεστερ συνέχισαν στην επίθεση έχοντας εξαιρετικές επιλογές. Οι Ούγγροι πέτυχαν μόνο οκτώ πόντους στο 3ο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να βάζουν 21, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Το σκορ της περιόδου έκλεισε στο +22 και το 62-40, που δεν είχε αφήσει πολλά για να ελπίζουν οι φιλοξενούμενοι. Στην τελευταία περίοδο ο “δικέφαλος του βορρά” κράτησε τον ίδιο ρυθμό με τα υπόλοιπα δεκάλεπτα, με τους φιλοξενούμενους να είναι αρκετά άστοχοι. Το τελικό 82-66 ήταν το τελικό σκορ, με το οποίο ο ΠΑΟΚ έμεινε στην κορυφή του ομίλου του με το απόλυτο σε τρεις αγώνες και τρεις νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 41-32, 62-40, 82-66

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα