Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣυνεδριάζει η Super League για τους ελέγχους στις προδιαγραφές των αγωνιστικών χώρων

Συνεδριάζει η Super League για τους ελέγχους στις προδιαγραφές των αγωνιστικών χώρων

Τη διεξαγωγή Διοικητικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης (8/2, 20:10) με μοναδικό θέμα συζήτησης τη ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του πρωταθλήματος ανακοίνωσε η Super League.

Ένα διοικητικό συμβούλιο το οποίο έρχεται λίγες ημέρες μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και η τύχη του θα κριθεί από τον αθλητικό δικαστή.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 20.10, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

– Ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

(*) Η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με εφαρμογή της προθεσμίας σύγκλησης 24 ωρών, κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, καθώς το ως άνω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα ενόψει των αγώνων των επόμενων αγωνιστικών και των επικρατουσών καιρικών συνθηκών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα