Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕντός έδρας «στραβοπάτημα» με Κηφισιά

Εντός έδρας «στραβοπάτημα» με Κηφισιά

Ο Άρης υποδέχθηκε την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με στόχο την επιστροφή στις εντός έδρας επιτυχίες, μετά την εκτός έδρας ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, ξεκίνησαν το ματς με τις καλύτερες προϋποθέσεις και απείλησαν για πρώτη φορά στο 10′, με τον Σουλεϊμάνοφ να μην μπορεί να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Στο 23′ ο Μενέντεζ τροφοδότησε τον Φεράρι, ο οποίος έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Σουλεϊμάνοφ έδωσε κεφαλιά – πάσα στον Μορόν και ο Ισπανός φορ με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 1-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς στην εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου και διατήρησαν με άνεση το προβάδισμά τους ως το τέλος.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις, αυξάνοντας σταδιακά την πίεσή τους στα καρέ του Κουέστα, από το 60ο λεπτό και μετά και έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης (1-1), με την άπιαστη κεφαλιά του Οζέγκοβιτς στο 75′, που αξιοποίησε τη σέντρα του Μασούρα.

Στη συνέχεια του αγώνα, οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο. Τελευταία αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση ήταν στο 96′, όταν ο Μορόν τροφοδότησε στην κίνηση τον Κάρλσον, με τον Σουηδό να εξαπολύει το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» σπατάλησαν την ευκαιρία που είχαν να πλασαριστούν σε υψηλότερες θέσεις στη βαθμολογία πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ αντίθετα η Κηφισιά πήρε αυτό που άξιζε από το παιχνίδι, κυρίως λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης που πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα