Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣτο «PAOK Sports Arena» ο αγώνας της Εθνικής μπάσκετ με τη Μεγάλη...

Στο «PAOK Sports Arena» ο αγώνας της Εθνικής μπάσκετ με τη Μεγάλη Βρετανία

Τέσσερις μήνες μετά το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο, η Εθνική μπάσκετ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και το «Παλατάκι».

Η έδρα του ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στις 24 Νοεμβρίου τον αγώνα της «επίσημης αγαπημένης» με τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Yπενθυμίζεται ότι η γαλανόλευκη έχει αρχίσει με δύο νίκες, με Τσεχία εντός και Ολλανδία εκτός, ενώ για τον Φεβρουάριο έχει προγραμματιστεί το τελευταίο παράθυρο με τα παιχνίδια απέναντι σε Τσεχία εκτός και Ολλανδία εντός. Στα τελικά προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Στα δύο προσεχή ματς με τη Μεγάλη Βρετανία το Νοέμβριο ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα έχει, τουλάχιστον στο πρώτο (εκτός έδρας), τους περισσότερους παίκτες Euroleague, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη αγωνιστική Πέμπτη-Παρασκευή. Αντίθετα, στο τελευταίο παράθυρο, αυτό του Φεβρουαρίου, προβλέπεται διακοπή από την διοργάνωση και δυνητικά θα είναι όλοι διαθέσιμοι.

Η Εθνική επιστρέφει στo «PAOK Sports Arena» μετά το φιλικό στις 16 Ιουλίου απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο (67-65). Η προηγούμενη επίσημη αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη ήταν στις 28 Νοεμβρίου 2021 απέναντι στην Λευκορωσία (77-67) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα