Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣτα γραφεία της ΠΑΕ Άρης ο Καρυπίδης και διαδοχικές επαφές για τα...

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης ο Καρυπίδης και διαδοχικές επαφές για τα μεταγραφικά

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και στις συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του επικέντρωσε σε μεταγραφικά ζητήματα…

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε από τον Βαγγέλη Παντζαρτζίδη για την πορεία των έργων που γίνονται τόσο στο «Κλ. Βικελίδης» όσο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. Το ενδιαφέρον εστιάζεται περισσότερο στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα όπου οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιούλη. Ο νέος χλοοτάπητας θα εγκαινιαστεί στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν οι «κίτρινοι» στη Θεσσαλονίκη το οποίο προβλέπεται να γίνει μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για την προκριματική φάση του Conference League.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης συζήτησε γι’ αρκετή ώρα και με το τμήμα scouting και πιο συγκεκριμένα για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Ενδεχομένως κι εντός της εβδομάδας, οι «κίτρινοι» περιμένουν την απόφαση του CAS επί της προσφυγής που έχουν καταθέσει για την ανάκτηση του δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών, σε κάθε περίπτωση όμως θέλουν να είναι έτοιμοι στην περίπτωση δικαίωσής τους.

 

πηγή gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα