Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣτέφανος Τσιτσιπάς: Δωρεά 10.000 δολαρίων σε Ουκρανικό ίδρυμα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δωρεά 10.000 δολαρίων σε Ουκρανικό ίδρυμα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση, κάνοντας δωρεά 10.000 δολαρίων στο ίδρυμα που έχει δημιουργήσει η Ελίνα Σβιτολίνα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στηρίζει την προσπάθεια της Ουκρανής τενίστριας, Ελίνα Σβιτολίνα, η οποία δημιούργησε ένα ίδρυμα με στόχο να βοηθήσει νεαρούς Ουκρανούς ταλαντούχους τενίστες και να στηρίξει όλα τα παιδιά που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μετά από τη ρωσική εισβολή.

“Ένιωσα την ανάγκη να βοηθήσω την Ουκρανία με άλλο τρόπο. Ήθελα να στηρίξω τους νέους Ουκρανούς σε μια τόσο δύσκολη στιγμή”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Από την πλευρά της, η Ουκρανή τενίστρια, ευχαρίστησε σε ανάρτησή της στο twitter τον 24χρονο Έλληνα τενίστα.

“Ήξερα ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι μόνο εξαιρετικός αθλητής, αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος. Στην πραγματικότητα σημαντικό δεν είναι μόνο στο ποιος είσαι μέσα στο court, αλλά και να ποιες είναι οι αξίες σου εκτός γηπέδου. Σήμερα η Ουκρανία στηρίζεται από όλο τον κόσμο. Ωστόσο νιώθω ιδιαίτερα περήφανη για όλα όσα κάνουν οι φίλοι και συνάδελφοι και για τη βοήθεια που έχει προσφέρει ο Στέφανος.”. ήταν το μήνυμα της Σβιτολίνα.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα