Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣΟΚ για ΆΡΗ στα πλέι οφ: Ήττα με 1-3 από την ΑΕΚ

ΣΟΚ για ΆΡΗ στα πλέι οφ: Ήττα με 1-3 από την ΑΕΚ

Αναπάντεχη ήττα γνώρισε ο φορμαρισμένος Άρης από την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η Ένωση που προέρχεται από ήττα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ ερχόταν στη Θεσσαλονίκη με κατεβασμένη ψυχολογία, την ώρα που Άρης βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Δικέφαλος αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και μόλις στο 10’ με πέναλτι που κέρδισε με την επιβεβαίωση του VAR, άνοιξε το σκορ με τον Τάνκοβιτς.

Ο Άρης πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε, την ώρα που η ΑΕΚ κυνηγούσε το 0-2 με αντεπιθέσεις.

Σε μια από αυτές Ανσαριφάρντ και Κρίστισιτς συνδυάστηκαν και ο Βασιλαντωνόπουλος σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα για την Ένωση.

Πριν καν συνέλθουν οι Κίτρινοι η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι για μαρκάρισμα του Ροζ στον Γαλανόπουλο.

Στο 37’ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων και τον Άρη στο καναβάτσο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε με πρόθεση να ανατρέψει το εις βάρος του σκηνικό και μείωσε σχετικά νωρίς, όταν σε κόντρα επίθεση ο Σίλβα έδωσε στον Μάνο, αυτός στον Μαντσίνι που με τη μία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα.

Η ΑΕΚ από εκεί και πέρα θωράκισε την άμυνα της, μην αφήνοντας στους επιθετικούς του Άρη να βρουν διάδρομο για ένα δεύτερο γκολ. Τίποτα δεν άλλαξε και έτσι η ΑΕΚ έφυγε με τον τρίποντο από τη Θεσσαλονίκη.

Οι συνθέσεις

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν (70΄Γκάνεα), Δεληζήσης, Ροζ, Σάσα, Τζέγκο, Μπρούνο (46΄Μάνος), Μαντσίνι (70΄Ματέο), Μπερτόγλιο, Σίλβα

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος (60 Μιτάι), Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος (64΄Μάνταλος), Τάνκοβιτς, Γκαρσία (64΄Ολιβέιρα), Ανσαριφάρντ (76΄Κοσίδης)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα