Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣοκαριστικό βίντεο: Η πρώην κοπέλα του Μέισον Γκρίνγουντ γεμάτη αίματα κατηγορεί τον...

Σοκαριστικό βίντεο: Η πρώην κοπέλα του Μέισον Γκρίνγουντ γεμάτη αίματα κατηγορεί τον παίκτη της Γιουνάιτεντ για ξυλοδαρμό

Μετά τις κατηγορίες της κοπέλας πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής την κακοποιεί δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι άκουσαν τα λεγόμενά της με δυσπιστία, κάτι που η ίδια θέλησε να αλλάξει ποστάροντας ένα σοκαριστικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Για όλους όσους θέλουν να ξέρουν τι μου κάνει πραγματικά ο Μέισον Γκρίνγουντ», έγραψε η Χάριετ Ρόμπσον, δείχνοντας με την εσωτερική κάμερα του κινητού της τις πληγές και τα αίματα στο πρόσωπο και το σώμα της. Στην συνέχεια πόσταρε και ένα ηχητικό στο οποίο ακούγεται ο 20χρονος να την βρίζει, να την απειλεί και να προσπαθεί να την εξαναγκάσει σε συνουσία.

Δείτε το βίντεο:

Το ηχητικό:

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία: «Γνωρίζουμε για τις εικόνες και τις κατηγορίες που κυκλοφορούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια μέχρι να εξακριβωθούν τα γεγονότα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταδικάζει τη βία κάθε είδους».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα