Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣκληρή ήττα χωρίς δικαιολογίες στο Καραϊσκάκη!

Σκληρή ήττα χωρίς δικαιολογίες στο Καραϊσκάκη!

Πληρώνοντας την αμυντική του αφέλεια και με τον Ζοσέ Σα να βγάζει και τα… κόρνερ, ο ΠΑΟΚ μετά από ένα ισορροπημένο ντέρμπι γνώρισε εκτός έδρας ήττα (3-0) από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Με το εν λόγω αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 51 βαθμούς, με τη διαφορά από τους «ασπρόμαυρους» να βρίσκεται στους 15 πόντους. Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, όντας στο -3 από τον Άρη και στο -1 από την ΑΕΚ.

O Δικέφαλος μπήκε με περισσότερη ενέργεια στο ντέρμπι, πράγμα που του έδωσε τη δυνατότητα να έχει την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, απειλώντας μάλιστα σε δύο περιπτώσεις την εστία του Σα. Συγκεκριμένα, οι Κρμέντσικ και Ελ Καντουρί δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Πορτογάλο κίπερ. Με την πάροδο του χρόνου, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται στο χώρο του κέντρου.

Στο ημίωρο ο Ολυμπιακός πάτησε για πρώτη φορά με αξιώσεις την περιοχή του Ζίβκοβιτς, με τον Μπρούμα να μην προλαβαίνει να πλασάρει. Λίγα λεπτά αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν σε τον Καμαρά, ενώ στο 39’ ο Μπρούμα είχε δοκάρι. Η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου πάντως ανήκει στους φιλοξενούμενους, με τον Τζόλη να σουτάρει αλλά τον Σα να απαντάει με το πόδι. Έτσι, το ισόπαλο 0-0 «οδήγησε» τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την επιστροφή για το δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ με το οποίο μπήκαν σε θέση οδηγού. Στο 50ο λεπτό η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ αδράνησε και ο Ελ Αραμπί με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Παρά τη ψυχρολουσία, ο Δικέφαλος δεν τα παράτησε και συνέχισε να είναι απειλητικός για τα καρέ του Ολυμπιακού. Μάλιστα στο 53’ ο Τζόλης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Σα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Όντας πίσω στο σκορ, ο Δικέφαλος βγήκε στην επίθεση, πιέζοντας την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού. Ωστόσο, όλες οι επιθετικές προσπάθειες των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία σταμάτησαν στον εξαιρετικό Ζοσέ Σα, ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις αντέδρασε εντυπωσιακά. Με τον ΠΑΟΚ να χάνει ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, όταν στο 71’ το σουτ του Φορτούνη σταμάτησε στο δοκάρι μετά την παρέμβαση του Ζίβκοβιτς. Έξι λεπτά αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον τρόπο να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, με τον Καμαρά να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, ο Ολυμπιακός έπαιξε με το χρονόμετρο και ο Βρουσάι στο 89ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Καμαρά (87’ Πέπε), Μπουχαλάκης, Μπρούμα (90’ Χασάν), Φορτούνης (73’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (90’ Μασούρας).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Αουγκούστο (78΄Σβαμπ), Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς (78’ Μουργκ), Τζόλης (88’ Λάμπρου), Κρμέντσικ (71’ Σφιντέρσκι).

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα