Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Σκάλωσε» ο ΠΑΟΚ, όλα ανοικτά για την πρόκριση!

«Σκάλωσε» ο ΠΑΟΚ, όλα ανοικτά για την πρόκριση!

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε στην Σλοβακία κόντρα στη Σλόβαν, παρότι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και με το 0-0 το θρίλερ της πρόκρισης θα συνεχιστεί, μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Ισορροπημένο και με σετ ρυθμό για τις δυο ομάδες ήταν το ξεκίνημα του αγώνα. Οι 22 ποδοσφαιριστές ήταν προσεκτικοί, προσπάθησαν να αποφύγουν λάθη, και με συνδυασμούς να φτάσουν στην αντίπαλοι περιοχή. Οι μεγάλες φάσεις έλειψαν πάντως στο πρώτο 20λεπτο, πέρα από κάποια μακρινά σουτ εκατέρωθεν που εξουδετερώθηκαν από τους δυο τερματοφύλακες.

Στην συνέχεια, ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, προσπάθησε να χτίσει από πίσω επιθέσεις ανεβάζοντας αρκετούς παίκτες ψηλά, αλλά δεν έβρισκε χώρους για να αξιοποιήσει. Ένα πλασέ του Μπίσεσβαρ στο 25’ μπλόκαρε εύκολα ο Τσόβαν, ενώ το σουτ του ίδιου παίκτη στο 29’ κατέληξε κόρνερ. Η πιο μεγάλη ευκαιρία ήρθε και πάλι με τον Μπίσεσβαρ στο 31’ αλλά αστόχησε σουτάροντας μόνος από το ύψος του πέναλτι.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με την Σλόβαν να δίνει γήπεδο στον Δικέφαλο, και μόνο με αντεπιθέσεις να προσπαθεί να φτάσει σε κάποιο γκολ. Η καλύτερη στιγμή της ήταν στο 43’ με πλάγιο σουτ του Μέντβεντεφ που έφυγε άουτ, έτσι το 0-0 παρέμεινε.

Με μια αναγκαστική αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Μιχάι πήρε την θέση του τραυματία Κρέσπο. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι την μπάλα στα πόδια τους και η Σλόβαν παρέμεινε σε παιχνίδι αναμονής.

Ο Δικέφαλος δυσκολευόταν να φτάσει απειλητικά στην περιοχή της Σλόβαν, έτσι στο 64’ ο Σβαμπ πήρε την θέση του Εσίτι, ενώ ακολούθησαν οι είσοδοι Μουργκ και Σφιντέρσκι. Οι αλλαγές “ζωντάνεψαν” κάπως τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ, ο Σφιντέρσκι είχε δυο καλά σουτ στο 78’ και στο 81’ που έφυγαν άουτ, την ώρα που οι δυο ομάδες δεν έδειχναν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία και έψαχναν το γκολ.

Στο 89′ ο Μιτρίτσα δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά μετά από σέντρα του Μουργκ, ο ΠΑΟΚ πίεσε μέχρι το φινάλε αλλά το 0-0 παρέμεινε…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα