Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣημαντική συνάντηση στην Περιφέρεια για το νέο γήπεδο του Άρη

Σημαντική συνάντηση στην Περιφέρεια για το νέο γήπεδο του Άρη

Σημαντική συνάντηση για τις εργασίες του νέου γηπέδου του Άρη θα έχουν οι πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης και του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης με τους Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, Δήμαρχο Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνο Ζέρβα και Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, στα γραφεία της Περιφέρειας αύριο, Παρασκευή, στις 10:30.

Πριν από περίπου δύο μήνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωνε κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ τα σχέδια της ΠΑΕ Άρης για δημιουργία νέου γηπέδου. Το συγκεκριμένο θέμα κ έρχεται ξανά στο προσκήνιο μέσω μιας πολύ σημαντικής συνάντησης που θα γίνει αύριο (5/11) στην Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα στις 10:30 στην Περιφέρεια θα βρεθούν ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, όπως και οι προέδροι της ΠΑΕ και του ΑΣ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης και Λευτέρης Αρβανίτης.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ σε πρώτη φάση θα συζητηθούν τα πρώτα βήματα που θα πρέπει να γίνουν, ώστε να προχωρήσουν με τον σωστό τρόπο όλες οι διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται πως το νέο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων», θα βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα