Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣε απολογία από την UEFA ο ΠΑΟΚ – Με ποιές ποινές κινδυνεύει;

Σε απολογία από την UEFA ο ΠΑΟΚ – Με ποιές ποινές κινδυνεύει;

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία από την UEFA για το ματς με τη Μίντιλαντ και πρέπει να καταθέσει άμεσα υπόμνημα. Ποιοί είναι οι κίνδυνοι τιμωρίας;

Στο «σκαμνί» της UEFA ο ΠΑΟΚ για το ματς με τη Μίντιλαντ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος του Βορρά κλήθηκε σε απολογία από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για όσα συνέβησαν στη ρεβάνς του Conference League με τους Δανούς.

Οι ασπρόμαυροι μετά τη σπουδαία πρόκριση στα πέναλτι επί της Μίντιλαντ θα πρέπει να βρεθούν ενώπιων της UEFA για άναμμα πυρσών στις εξέδρες και είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη του αγώνα για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ πρέπει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (7/3) να στείλει το υπόμνημά του σχετικά με όλα όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου και βάσει της έκθεσης του παρατηρητή είναι πολύ πιθανό να κινδυνεύσει η έδρα (ή συγκεκριμένες κερκίδες) λόγω της εισβολής των οπαδών στο τέλος του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ημερομηνία εκδίκασης, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα έχει βγει απόφαση ως το πρώτο ματς με τη Γάνδη στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα, ενώ οποιαδήποτε ποινή του επιβληθεί θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα