Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣενάριο για Τζόλη από γερμανική ομάδα

Σενάριο για Τζόλη από γερμανική ομάδα

Μετά την Μπορούσια Ντόρτμουντ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Κλάμπ Μπριζ, στο παιχνίδι της απόκτησης του Χρήστου Τζόλη μπαίνει και η Μπορούσια Γκλάντμπαχ, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα fussballtransfers.com αναφέρει πως ο Τζόλης είναι shooting star στο ελληνικό πρωτάθλημα και πως μετά την Ντόρτμουντ και η Γκλάντμπαχ δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ύστερα, ο συντάκτης του κειμένου αναλύει τα νούμερα του παίκτη του ΠΑΟΚ και αναφέρει πως έχει σημειώσει 16 γκολ, έχει μοιράσει 10 ασίστ και πως προτιμάται να παίζει στα αριστερά της επίθεσης, ενώ αναφέρει και την ηλικία του και πως είναι μόλις 19 χρονών.

Το άρθρο συνεχίζει λέγοντας πως είναι γνωστό το γεγονός πως ο νεαρός είναι στην λίστα της Ντόρτμουντ εδώ και ένα μήνα, ενώ αναφέρει πως όπως μπορεί να επιβεβαιώσει η «Bild» και η Γκλάντμπαχ θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, όπως και η Μπράιτον από την Premier League.

Στην συνέχεια περνάει στο οικονομικό κομμάτι το άρθρο λέγοντας: «Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Τζόλης κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ κάτι που αποτελεί έκπληξη λόγω των στατιστικών του, της ηλικίας του και του γεγονότος πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024».

Τέλος, ο συντάκτης κάνει ανάλυση για το αν τον χρειάζεται πιο πολύ η Ντόρτμουντ ή η Γκλάντμπαχ: «Η BVB θα μπορούσε να γεμίσει το κενό του Σάντσο που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Η Γκλάντμπαχ από την άλλη τον έχει ανάγκη, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Ιμπραχίμα Τραορέ, ενώ και η ρήτρα του Μάρκους Τουράμ φτάνει τα 32 εκατομμύρια ευρώ».

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ.

πηγή

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα