Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣενάριο – “βόμβα” : “Ο Λουτσέσκου επιστρέφει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ”!

Σενάριο – “βόμβα” : “Ο Λουτσέσκου επιστρέφει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ”!

Ένα δημοσίευμα που θα προκαλέσει αντιδράσεις φιλοξενείται σήμερα σε ρουμανική ιστοσελίδα που παρουσιάζει τον Ράζβαν Λουτσέσκου έτοιμο να επιστρέψει στην Ελλάδα, όχι για τον ΠΑΟΚ αλλά για την ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα gsp.ro γίνεται αναφορά για το μέλλον του Ρουμάνου προπονητή και τονίζεται πως το καλοκαίρι θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, αφού πλέον στην Ένωση εργάζεται ο Γιάννης Παπαδημητρίου που είχαν συνυπάρξει και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις από τον καιρό που δούλεψαν μαζί στην Ξάνθη.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει :

“Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται σε διακοπές από τις 14 Φεβρουαρίου, όταν χώρισε με την Αλ Χιλάλ, τρεις ημέρες πριν από τα 52α γενέθλιά του.

Το καλοκαίρι, θα μπορούσε να ανοίξει ένα νέο μονοπάτι, κάτι που λίγοι θα περίμεναν. Επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά όχι στον ΠΑΟΚ. Όνομα πιθανού προορισμού: ΑΕΚ!

Η σύνδεση σε αυτή την υπόθεση είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Πρώην τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη, ο Παπαδημητρίου είναι τώρα διευθυντής στην ΑΕΚ και έχει προτείνει δύο ονόματα: τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Μίλαν Ρασταβάτς που εργάζεται στον Αστέρα Τρίπολης και έχει περάσει από την Ξάνθη με καλή πορεία.

Μεταξύ των δυο, σύμφωνα με πηγές κοντά στην ελληνική ομάδα ο Παπαδημητρίου κλείνει στον Λουτσέσκου τον οποίο επίσης γνωρίζει από την εποχή που πέρασε η Ξάνθη.

Ο Λουτσέσκου είναι προφανώς πιο πολύτιμος, με ένα πιο γνωστό όνομα και αποτελέσματα πάνω από τον Ράσταβατς. Ο Παπαδημητρίου έχει μια καλή σχέση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017, όταν ο Λουτσέσκου ήταν ακόμα στην Ξάνθη, πριν φτάσει στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής διαπραγματεύτηκε και είχε ακόμη συμφωνία με την ΑΕΚ. Αλλά στο τέλος, η ΑΕΚ κράτησε τον Χιμένεθ και ο Λουτσέσκου υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ.

Έλληνες δημοσιογράφοι που γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση στην ΑΕΚ υποδηλώνουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός είναι στη λίστα και πολύ ψηλά στις επιλογές για την επομενη μέρα στον πάγκο”.

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα