Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Σεισμός» στο παγκόσμιο τένις: Προανήγγειλε αποκαλύψεις ο Τζόκοβιτς

«Σεισμός» στο παγκόσμιο τένις: Προανήγγειλε αποκαλύψεις ο Τζόκοβιτς

Έτοιμος να μιλήσει για όσα συνέβησαν στην Αυστραλία και είχαν ως αποτέλεσμα να πληγεί ανεπανόρθωτα η φήμη του είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούκιτς, ανακοίνωσε ότι σε λίγες ημέρες θα μιλήσει με λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν στην Μελβούρνη και έφεραν την απέλασή του από την Αυστραλία.

«Σας παρακαλώ να είστε υπομονετικοί, σε 7-10 μέρες θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα όσα συνέβησαν εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Σερβίας και όλους τους συμπατριώτες του για τη στήριξή τους.

«Ως πρόεδρος της χώρας, δεν είχατε καμία υποχρέωση να παρέχετε αυτή την υποστήριξη, θέλω όμως να γνωρίζετε πως προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη που το κάνατε. Η ευγνωμοσύνη μου προς τον σερβικό λαό δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Μετά από αυτά που συνέβησαν στην Αυστραλία, ξέρω πως η σύνδεσή μου με τον λαό της Σερβίας θα διαρκέσει για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την απέλασή του από την Αυστραλία βρίσκεται στην πατρίδα του και προπονείται στο Βελιγράδι, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Το No.1 του κόσμου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά το 2022 στο 500άρι τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι, σε περίπου 2.5 εβδομάδες.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα