Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣβαμπ: «Θέλουμε το Κύπελλο - Στα Play Offs δείξαμε ποιος είναι ο...

Σβαμπ: «Θέλουμε το Κύπελλο – Στα Play Offs δείξαμε ποιος είναι ο καλύτερος»

ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Άρη, στο γήπεδο της Τούμπας και πλέον είναι… αγκαλιά με την δεύτερη θέση.

Ο Στέφαν Σβαμπ σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports δήλωσε μετά το ματς: «Είναι το πρώτο ματς που με σύστημα 3-5-2 ελέγξαμε τόσο τον αγώνα. Κρατήσαμε μπάλα, κάναμε ευκαιρίες και τελικά μπορέσαμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλαμε μετά από τόση προσπάθεια».

Τι άλλαξε στα Plays Offs εκτός από τον σχηματισμό και ο ΠΑΟΚ είναι τόσο καλύτερος: «Αποδείξαμε στα Play Offs, ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Στα ντέρμπι της κανονικής περιόδου δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε σε πολλά και αυτά κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Έτσι είχαμε σ’ αυτήν την έξτρα διαδικασία το κίνητρο να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε νωρίτερα στα ντέρμπι. Οι… καρποί της δουλειάς μας βγήκε πλέον στο γήπεδο. Φυσικά βοήθησε ο νέος σχηματισμός μας. Είναι σημαντικό να μπορείς να αλλάζεις μεταξύ των σχηματισμών κατά την διάρκεια της περιόδου και να τα εφαρμόζεις εξίσου καλύτερα.

Πλέον θέλουμε να τελειώσουμε την σεζόν με έναν τίτλο. Θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και φυσικά και βαθμολογικά να πάρουμε την δεύτερη θέση.

Αν τα πράγματα ήταν όπως τα περίμενε όταν ήρθε από την Αυστρία: «Ήταν ακριβώς όπως τα περίμενα στην Ελλάδα. Είναι διαφορετικά από την Αυστρία όμως. Εδώ παίζουμε 50 παιχνίδια χωρίς να κάνουμε διάλειμμα.

Σε αντίθεση με την Αυστρία που υπάρχει και μία διακοπή. Δεν το μετάνιωσα καθόλου που ήρθα εδώ, μου αρέσει ο κόσμος η ομάδα, το γήπεδο.

Επαναλαμβάνω είναι σημαντικό να πάρουμε τον τίτλο για να κλείσει ιδανικά η σεζόν για μας».

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα