Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣβαμπ : “Θέλουμε πολύ τη νίκη στο ντέρμπι στην γεμάτη Τούμπα”

Σβαμπ : “Θέλουμε πολύ τη νίκη στο ντέρμπι στην γεμάτη Τούμπα”

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το “Τέχελνε Πόλε” και κρατάει την τύχη στα… πόδια του για να πάρει την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Στέφαν Σβαμπ πέρασε ως αλλαγή στο ματς από τον Λουτσέσκου αντί του Εσίτι και μίλησε για το παιχνίδι με την Σλόβαν, το ντέρμπι με τον Άρη και για το αν πιστεύει ακόμα στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Αυστριακός χαφ αναφέρεται και στο θέμα του συμβολαίου του ενώ θεωρεί βήμα προόδου για τον Δικέφαλο το γεγονός ότι μετά από καιρό δεν δέχτηκε γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφαν Σβαμπ :

Για την ισοπαλία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι εμείς όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και με την Σλόβαν παίξαμε για την νίκη. Παίξαμε καλά και ίσως να δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο για εμάς, από ότι για την Σλόβαν, θα πρέπει όμως την τελευταία αγωνιστική να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Λίνκολν. Δεν μπορώ να πω ότι η ισοπαλία ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς…»

Για το αν αλλάζει κάτι στην ψυχολογία της ομάδας μετά το αποτέλεσμα στην Σλοβακία: «Αυτό που μας κάνει σίγουρα καλό ψυχολογικά είναι το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ, μετά από αρκετό καιρό. Αν θυμάμαι καλά την τελευταία φορά ήταν στον αγώνα με την Τρίπολη εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Αυτό είναι καλό για εμάς, είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση μετά από την ήττα από τον Ατρόμητο. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή και θέλουμε πολύ την νίκη».

Για το ντέρμπι με τον Άρη και για την γεμάτη Τούμπα: «Ανυπομονούμε όλοι μας για αυτό το παιχνίδι στην κατάμεστη Τούμπα. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι περιμένω να δημιουργηθεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από εμάς, να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε μια γεμάτη Τούμπα».

Για το αν πιστεύει στον τίτλο μετά την διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε τα φαβορί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και όλα είναι πιθανά. Όλοι γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν και δεν σκεφτόμαστε ότι τελείωσε κάτι. Πιστεύουμε σε όλους τους στόχους της ομάδας για φέτος».

Για τις συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο: «Δεν έχουμε ξεκινήσει κάποια κουβέντα με τον ΠΑΟΚ. Η δική μου κατάσταση είναι λίγο διαφορετική σε σχέση με άλλους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι. Δεν υπάρχουν κάποια νέα για νέο συμβόλαιο ακόμα».

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα