Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣαββίδης για Ελ Καντουρί :  Είναι άνδρας πρώτα απ’όλα και μετά ποδοσφαιριστής....

Σαββίδης για Ελ Καντουρί :  Είναι άνδρας πρώτα απ’όλα και μετά ποδοσφαιριστής. Ο αντίπαλος τον χαστούκισε

Λίγες μέρες μετά το πέναλτι που έκανε στο ΓΣΠ και στέρησε από τον ΠΑΟΚ να φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα της Ομόνοιας, ο Ομάρ Ελ Καντουρί δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Έδωσε κουτουλιά στο στήθος του αντίπαλό του, με τον Φωτιά να του δείχνει κόκκινη κάρτα αφού είδε το VAR και στον παίκτη των Αρκάδων κίτρινη. Βέβαια, ο ρεφερι του αγώνα θα έπρεπε να αποβάλλει και τον Σουαρεθ, καθώς όπως φάνηκε από το ριπλέι χαστούκισε τον 30χρονο παίκτη των γηπεδούχων.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

Μερίδα κόσμου του Δικεφάλου είναι έξαλλοι με την ενέργεια του Μαροκινού και μάλιστα ζητούν από την ασπρόμαυρη διοίκηση να επιβάλλει πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή.

Ο Γιώργος Σαββίδης πήρε θέση μέσω των social media και ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Καντουρί, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Για ποιο λόγο (σ.σ. πρόστιμο); Είναι άνδρας πρώτα απ’ όλα και μετά ποδοσφαιριστής. Ο αντίπαλος τον χαστούκισε».

apantisi-savvidi-gia-kantouri.jpg

πηγή metrosport.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα