Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣάρωσε τα βραβεία ο Ζίβκοβιτς

Σάρωσε τα βραβεία ο Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σάρωσε τις ατομικές διακρίσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού ο Σέρβος εξτρέμ του Δικεφάλου κατέκτησε το βραβείο του MVP Οκτωβρίου, αλλά και αυτό του Play of the Month, για τον ίδιο μήνα.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

O Σέρβος τον Οκτώβριο ήταν απολαυστικός. Πάτησε… γκάζι και ταλαιπώρησε κάθε αντίπαλο. Πέρα από τα τρία γκολ που σημείωσε αλλά και τα τρία που δημιούργησε ο Zile έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, έβγαλε αστείρευτο πάθος στο γήπεδο, ενώ βοήθησε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού όντας κομβικός και στα μετόπισθεν.

Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του BOX MVP Οκτωβρίου ο Α.Ζίβκοβιτς συγκέντρωσε το 88,22% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμινε ο Κάρολ Σφιντέρσκι με δύο γκολ και πολλές μονομαχίες, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο , που αγωνίστηκε εξαιρετικά σε ρόλο 10αριού, πέτυχε δύο γκολ κι ήταν κομβικός.

Ο Σέρβος μετά το βραβείο του BOX MVP κατέκτησε και τον τίτλο για το nak Play of the Month του μήνα μετά από την ψηφοφορία που διεξήχθη στο paokfc.gr.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ και βρήκε γκολ σε μία από τις πρώτες του επιθέσεις. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κινήθηκε από τα δεξιά της επίθεσης, σήκωσε το κεφάλι, είδε τον Σφιντέρσκι μέσα στην περιοχή και τον βρήκε με μία καταπληκτική σέντρα, η οποία είχε το ιδανικό φάλτσο κι όση δύναμη χρειαζόταν για να διαλύσει την αντίπαλη άμυνα.

Στην ψηφοφορία για το nak Play of the Month Οκτωβρίου ο Σέρβος συγκέντρωσε το 42,89% και πήρε μία ακόμα ατομική διάκριση.Στη δεύτερη θέση για λίγες μόνο ψήφους έμεινε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κι η μεγάλη επέμβαση στη Δανία κόντρα στην Κοπεγχάγη με την οποία κράτησε το προβάδισμα του Δικεφάλου.

Την τριάδα συμπλήρωσε η εξαιρετική ομαδική προσπάθεια του Δικεφάλου στο δεύτερο γκολ στο Πάρκεν.

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα