Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠτολεμαΐδα: Ασπρόμαυρη τρέλα κατά την περιοδεία του τροπαίου του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ...

Πτολεμαΐδα: Ασπρόμαυρη τρέλα κατά την περιοδεία του τροπαίου του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε σε κεντρική οδό της Πτολεμαΐδας για να αντικρίσει δια ζώσης το τρόπαιο του πρωταθλήματος Ελλάδας που κατέκτησε η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουλίου, δύο μήνες από τη μυθική βραδιά στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης που έκλεισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, η κούπα βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα και την οδό Νοσοκομείου. Εκεί από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς φίλοι του ΠΑΟΚ κάθε ηλικίας περιμένοντας υπομονετικά για να βγάλουν μια φωτογραφία με την κούπα.

Η ατμόσφαιρα δονούνταν από συνθήματα από τους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά, που εύχονται του χρόνου οι τίτλοι να είναι διπλοί, καθώς και η ομάδα να καταφέρει να μπει στο league stage του Champions League. «Τα παιδιά μας ζήσαν αυτά που δεν έζησαν οι πατεράδες μας. Ευχαριστούμε για όλα τον Ιβάν Σαββίδη, τον ευεργέτη του ΠΑΟΚ και τη διοίκηση της ομάδας που έφερε την κούπα εδώ στην πόλη που είναι μια ασπρόμαυρη φωλιά» είναι μερικά από τα λόγια των φίλων του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο χώρο.

Πηγή:paok24.com

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα