Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠρώτη σύσκεψη του 2022 για τη Νέα Τούμπα, παρουσία Σαββίδη – Πότε...

Πρώτη σύσκεψη του 2022 για τη Νέα Τούμπα, παρουσία Σαββίδη – Πότε “αναμένεται” το Προεδρικό Διάταγμα

Η πρώτη σύσκεψη για το 2022 για τη Νέα Τούμπα πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Ιβάν Σαββίδη, την ομάδα εργασίας και την συμμετοχή του εκπροσώπου του Α.Σ. κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλου. Στη σύσκεψη έγινε η σύνοψη των τελευταίων ενεργειών του προηγούμενου χρόνου και πάρθηκε η απόφαση των επόμενων σημαντικών κινήσεων.

Πέντε προτάσεις, απορρίφθηκε η μία!

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, παρουσιάστηκε η εξέλιξη του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβρη για την εταιρία που θα αναλάβει το masterplan του Νέου Γηπέδου. Το στάδιο της λήψης προσφορών έχει ολοκληρωθεί και από τις 5 προτάσεις, απορρίφθηκε η μια. Από τους υπόλοιπους 4 διαγωνιζόμενους, ζητήθηκε η αναλυτική παρουσίαση των μελετών, από τις οποίες θα προκύψει και ο τελικός νικητής του διαγωνισμού.

Τουτέστιν, όταν εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα καθώς είναι σαφές πως το κομμάτι που έγκειται των αρμοδιοτήτων του ΠΑΟΚ προχωράει, αντίστοιχα της γραφειοκρατίας όχι, ο Δικέφαλος θα έχει επιλέξει την εταιρεία που θα κάνει το masterplan! Πρόκειται για μια μελέτη που θα κοστίσει εκατομμύρια ευρώ και πρόθεση του ισχυρού άνδρα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι να τεθούν και σε ένα είδος δημόσιας διαβούλευσης με την οικογένεια του ΠΑΟΚ

Και τελικά… στο πρώτο τρίμηνο του ’22!

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες για τις απαραίτητες αλλαγές που θα πρέπει να περιλαμβάνει το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο αναμένεται τελικά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Αξίζει δε να σημειωθεί πως δόθηκαν δημόσιες υποσχέσεις πως θα έβγαινε ως το τέλος του 2021 και στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι ακόμη σε αναμονή. Προφανώς είναι μια διαδικασία που δεν εξαρτάται από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι τηρούν στάση αναμονής, δρομολογώντας από την πλευρά τους τις εξελίξεις που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους. Η έγκαιρη έκδοση του Διατάγματος και ασφαλώς η πρόβλεψη όλων όσων έχουν συμφωνηθεί με τους φορείς είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε στο ίδιο διάστημα να παρουσιαστούν και τα προτεινόμενα σχέδια για τη Νέα Τούμπα.

Κοροϊδία με το Καυτανζόγλειο!

Αναφορικά με το Καυτανζόγλειο δεν έχει δοθεί καμία λύση για το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης του ΠΑΟΚ, κάτι αναμενόμενο για τους ανθρώπους του Δικεφάλου που μοιάζουν να έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση δεδομένης της κοροϊδίας που έγκειται στην υπόθεση.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα