Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Final 4

Πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Final 4

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Α.Σ Κέρκης Σάμου για την φάση των προημιτελικών του θεσμού  Κυπέλλου Ελλάδος με  τους ασπρόμαυρους να παίρνουν τη νίκη με 1-3 σετκαι το εισιτήριο για τοFinal 4 του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας στην εξάδα τον Κουμεντάκη και τον Μπράουν που επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση, μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο κάνοντας από την αρχή μια διαφορά τεσσάρων πόντων (8-4). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν χωρίς αποτέλεσμα με το σετ να τελειώνει με σκορ 18-25.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Γιάννη Καλματζίδη αν και ξεκίνησε όπως στο προηγούμενο σετ και απέκτησε μια διαφορά στο σκορ, ο Κέρκης πίεσε αρκετά τον ΠΑΟΚ και με ένα σερί 5-0 έφτασε στο σκορ (24-24) με τους γηπεδούχους να παίρνουν το σετ με άσσο και σκορ 31-29.

Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες των γηπεδούχουν στην άμυνα κάνοντας μια διαφορά οχτώ πόντων (3-11) με τους Πετρέα και Κουκλίνσκι να σταματάνε στο μπλοκ την αντίπαλη ομάδα αλλά και να τελειώνουν κάθε φάση. Με το σετ να τελειώνει από μπλοκ του Πετρέα και με σκορ 13-25.

Στο τέταρτο σετ Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τους ρυθμούς του και απέκτησε μια διαφορά ασφαλείας ως το 13-17, με τον Πετρέα να δίνει το παρών σε επίθεση και μπλοκ. Ο Κέρκης βρήκε όμως τρόπο να αντιδράσει και να γίνει ανταγωνιστικός φτάνοντας τον ΠΑΟΚ στο σκορ 20-21, ωστόσο οι ασπρόμαυροι ήταν αυτοί που τελείωσαν το παιχνίδι με άσσο του Ούντριτς και σκορ 21-25 και 1-3 σετ.

Τα σετ: 18-25, 31-29. 13-25, 21-25

Της Δέσποινας Παπαδοπούλου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα