Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠρος αύξηση της πληρότητας των γηπέδων στο 50%, αλλά μόνο εμβολιασμένοι

Προς αύξηση της πληρότητας των γηπέδων στο 50%, αλλά μόνο εμβολιασμένοι

Προς χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα με είσοδο, ωστόσο, μόνο εμβολιασμένων και όχι φιλάθλων με τεστ ή πιστοποιητικό νόσησης.

Αύριο Τετάρτη (16/2) συνεδριάζει η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και όπως διαφαίνεται οδεύουμε ολοταχώς προς χαλάρωση των μέτρων χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει πως δεν υπάρχουν εντός των ειδικών απόψεις πως κάτι τέτοιο δεν πρέπει να γίνει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, θα συζητηθεί η άρση των μέτρων σε γήπεδα, σχολικές εκδρομές και τα συνέδρια. Παράλληλα ενδέχεται να συζητηθεί και το κομμάτι της διασκέδασης και συγκεκριμένα για τους όρθιους θαμώνες.

Σε ό,τι αφορά τα γήπεδα και πάντα με τα αποψινά (14/2) δεδομένα, διότι η προϊστορία της πανδημίας έχει αποδείξει ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν όλα, η Επιτροπή φαίνεται να καταλήγει στην εισήγηση προς την Κυβέρνηση της αύξησης της πληρότητας στο 50% σε ανοικτά και κλειστά γήπεδα.

Ωστόσο και στα δύο θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι και όλων όσων το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι σε ισχύ, με τα νέα μέτρα να ισχύουν από την προσεχή Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου. Όπερ σημαίνει πως οι ευρωπαϊκές ρεβάνς των ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού κόντρα σε Μίντιλαντ και Αταλάντα για Conference League και Europa League αντίστοιχα στις 24 του μήνα θα γίνουν με αρκετό κόσμο.

Ταυτόχρονα, οι ειδικοί θα συζητήσουν και για τις Απόκριες και ειδικά για το τι θα γίνει με τις εκδηλώσεις των ημερών.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα