Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠρογνωστικά: Φιορεντίνα - Λεχ Πόζναν και Γουέστ Χαμ – Γάνδη

Προγνωστικά: Φιορεντίνα – Λεχ Πόζναν και Γουέστ Χαμ – Γάνδη

Σπουδαίες αναμετρήσεις έχουμε στο Conference League και το Betmarket.gr έχει τις αναλύσεις και τα προγνωστικά της ημέρας.

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά έχει πάρει η Φιορεντίνα μετά τη νίκη της με 4-1 απέναντι στη Λεχ Πόζναν στην Πολωνία. Όλα ανοιχτά στο Γουέστ Χαμ-Γάνδη με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (1-1) στην πρώτη τους σύγκρουση. Δείτε την ανάλυση των δύο προημιτελικών του Conference League και τα προγνωστικά στοιχήματος από το Betmarket.gr.

Φιορεντίνα – Λεχ Πόζναν

Στην αναμέτρηση του πρώτου προημιτελικού η Φιορεντίνα κατάφερε ένα πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Λεχ Πόζναν, με 1-4 κι έτσι απέκτησε ένα σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Ήταν ένα παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις από νωρίς, ενώ στο 20ο λεπτό το παιχνίδι ήταν στο 1-1. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι «Βιόλα» πήραν εκ νέου προβάδισμα, ενώ η επανάληψη ήταν μονόλογος για τους Ιταλούς.

Ανάλυση Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα για ακόμη μία φορά έδειξε πως διαθέτει μια αρκετά αποτελεσματική και απρόβλεπτη επίθεση, καθώς κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία με αρκετούς τρόπους. Το σκορ του πρώτου αγώνα της δίνει μια σιγουριά για τον επαναληπτικό, όμως πρέπει να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο και να κάνει το παιχνίδι της με σκοπό να κλειδώσει την πρόκριση.

Τη Δευτέρα αγωνίστηκε με βασικούς κόντρα στην Αταλάντα, για τη Serie A, γεγονός που σημαίνει πως ίσως εδώ γίνει κάποιο ροτέισον. Οι Ιταλοί διαθέτουν άλλωστε ένα πλήρες ρόστερ και έχουν την ευχέρεια να δώσουν αγωνιστικό ρυθμό σε παίκτες που θα έχουν την δυνατότητα να αποδείξουν την αξία τους. Αλλαγές λογικά θα υπάρξουν στην επίθεση και είναι πιθανό να δούμε στην αρχική ενδεκάδα τον Λούκα Γιόβιτς, για πρώτη φορά μετά από περίπου 40 ημέρες.

Οι «Βιόλα» δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί στην άμυνα της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα επιτεθεί με ρίσκο. Περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι από την ομάδα του Ιταλιάνο, χωρίς να ρισκάρει περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Επιθετικά, λογικά θα κινηθεί ξανά από τα πλάγια και θα προσπαθήσει να απειλήσει την αντίπαλη εστία με σέντρες ή σουτ απ’ όπου βρει χώρο.

Ανάλυση Λεχ Πόζναν

Η Λεχ Πόζναν γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από ένα αήττητο επτά αγωνιστικών, ενώ την περασμένη Κυριακή είχε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τη Λέγκια Βαρσοβίας το οποίο έληξε 2-2. Αυτό σημαίνει πως οι Πολωνοί έπαιξαν δύο συνεχόμενα παιχνίδια με πολλή ένταση και ίσως εδώ παρουσιαστούν σημάδια κόπωσης.

Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, αν και κατάφεραν στο πρώτο μέρος να είναι κάπως απειλητικοί μπροστά, στην επανάληψη δεν έκαναν καθόλου αισθητή την παρουσία τους και δεν κατάφεραν ούτε μία προσπάθεια στην αντίπαλη εστία. Το μόνο θετικό είναι πως για ακόμη μία φορά κατάφερε να βρει δίχτυα και πλέον έχει σκοράρει και στα 12 τελευταία παιχνίδια της.

Στην ερχόμενη αναμέτρηση θα αναγκαστεί να ρισκάρει από νωρίς, για να εξαντλήσει και τις τελευταίες ελπίδες της για πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι είναι έτσι κι αλλιώς μια ομάδα που θέλει τα παιχνίδια της να έχουν υψηλό ρυθμό και ένταση, όμως εδώ δεν θα έχει το πάνω χέρι. Βέβαια, είναι δύσκολο το να αντέξει σε υψηλούς ρυθμούς για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς είναι μια ομάδα με αρκετή κούραση πάνω της.

Προγνωστικά Φιορεντίνα – Λεχ Πόζναν

Η Φιορεντίνα είναι το φαβορί της αναμέτρησης και είναι απολύτως λογικό, τόσο γιατί παίζει στην έδρα της, όσο και εξαιτίας της εικόνας που είδαμε στον πρώτο αγώνα. Όσο επιθετικά και να παίξει η Λεχ Πόζναν, η Φιόρε θα έχει λογικά τον έλεγχο του αγώνα και θα καθορίζει τον ρυθμό του. Είτε με υψηλό ρυθμό όμως, είτε με ένα πιο χαμηλό τέμπο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εδώ αναμετριούνται δύο ομάδες που καταφέρνουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι τους να βρίσκουν δίχτυα. Έτσι, η επιλογή που ξεχωρίζει στα προγνωστικά στοιχήματος είναι το goal/goal, το οποίο βρίσκεται στο 2.10 στην Bet365.

Οι Ιταλοί επιλέγουν συχνά το παιχνίδι από τα πλάγια, ενώ οι περισσότερες επιθέσεις τους ψάχνουν τον επιθετικό – στόχο. Αυτό σημαίνει πως στο ερχόμενο παιχνίδι, οι περισσότερες φάσεις που θα δημιουργήσει η ομάδα θα στοχεύουν προς τον Γιόβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην ενδεκάδα. Επιπλέον, ο Σέρβος τα πηγαίνει εξαιρετικά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς σε συνολικά 11 συμμετοχές έχει έξι γκολ. Η επιλογή να σκοράρει και εδώ είναι σε απόδοση 2.25 στη Novibet και αξίζει την προσοχή μας στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Γουέστ Χαμ – Γάνδη

*Η Γουέστ Χαμ έχει κερδίσει και τα 5 εντός έδρας παιχνίδια της στο Conference League και μάλιστα σκοράροντας 13 τέρματα.

*Η Γάνδη μετρά μόλις μία νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της σε επίπεδο Conference League (1-2-2).

Ανάλυση Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 εντός έδρας από την Άρσεναλ, κατάφερε να πάρει έναν παλικαρίσιο βαθμό ανεβάζοντας κάθετα την απόδοση της μετά το εικοσάλεπτο. Βέβαια, στάθηκε και τυχερή καθώς οι «Κανονιέρηδες» έχασαν πέναλτι με τον Σάκα. Σε θετική τροχιά στο πρωτάθλημα, αφού έχουν ηττηθεί μόλις σε μία από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους και έχουν μια μικρή απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού (+4).

Στο Conference League και την πρώτη σύγκρουση της με τη Γάνδη παρουσίασε αρκετά θέματα ανασταλτικά και πρέπει να νιώθει τυχερή που έφυγε με την ισοπαλία (1-1). Οι Βέλγοι δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών (20-4 οι τελικές), αλλά απουσίασε το καθαρό μυαλό από την τελική προσπάθεια. Τα «Σφυριά» (Γουέστ Χαμ) ουσιαστικά βρήκαν το γκολ μέσω αντεπίθεσης και ταυτόχρονα ολιγωρίας στην άμυνα της Γάνδης.

Ανάλυση Γάνδη

Η Γάνδη έρχεται από το ισόπαλο 1-1 με τη Μαλίν για το πρωτάθλημα, σε μία αναμέτρηση που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες (14-2 οι τελικές υπέρ της), όμως την πρόδωσε η άμυνα της, καθώς στη μοναδική καλή ευκαιρία της αντιπάλου της δέχτηκε το γκολ. Γενικότερα σε καλή κατάσταση, αφού διατηρεί αήττητο στους 9 τελευταίους αγώνες της ανεξαρτήτως διοργάνωσης (5-4-0).

Στην πρώτη της συνάντηση με τη Γουέστ Χαμ ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς (1,38 τα XGoals της), όμως πλήρωσε για ακόμα μία φορά την κακή της αμυντική συμπεριφορά, δεχόμενη το γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα. Πίεσε αρκετά για να πετύχει ένα 2ο τέρμα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Προγνωστικά Γουέστ Χαμ – Γάνδη

Η Γάνδη έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο Βέλγιο και να έχει τώρα το πάνω… χέρι. Δύσκολα θα παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο στο Λονδίνο, πόσο μάλλον όταν μακριά από το σπίτι της έχει κερδίσει μόλις σε 1 από τις 5 τελευταίες εξόδους της σε επίπεδο Conference League. Η Γουέστ Χαμ αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της μπροστά στο κοινό της (5/5 στο Conference League με τέρματα 13-3) και έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία (2-2) στο Λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Δικαίως προσφέρεται σε τιμές φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρίες και με τις ανασταλτικές αδυναμίες που παρουσιάζει η Γάνδη στο παιχνίδι της, εκτιμούμε ότι τα «Σφυριά» θα καταφέρουν να επιβεβαιώσουν τον άσο σκοράροντας τουλάχιστον δύο τέρματα. Επιλογή μας στα προγνωστικά ποδοσφαίρου θα είναι το συνδυαστικό 1 + Over 1,5 το οποίο προσφέρεται στο 1.98 από την Stoiximan.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα