Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠρογνωστικά Νορβηγίας (25/06): Τέλος τα αστεία για τη Ρόζενμποργκ

Προγνωστικά Νορβηγίας (25/06): Τέλος τα αστεία για τη Ρόζενμποργκ

 

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχουμε στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά της ημέρας.

Το ενδιαφέρον στα προγνωστικά της ημέρας (25/06) βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας και πιο συγκεκριμένα σε δύο αναμετρήσεις.

Η χθεσινή στήλη επιβεβαιώθηκε σχετικά εύκολα, καθώς Βίκιγνκ και Μπραν έδειξαν για ακόμη μία φορά πως έχουν ικανές επιθέσεις και αδύναμες άμυνες.

Προγνωστικά Νορβηγίας (25/06)

Ρόζενμποργκ – Σάρπσμποργκ (18:00)

Η Ρόζενμποργκ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Ήδη λοιπόν έχει δημιουργηθεί μια απόσταση επτά βαθμών από την τριάδα, γεγονός που κάνει την ανάγκη για τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι αρκετά μεγάλη. Η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι έχουν σταθεί αρκετά άτυχοι, καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που δεν κέρδισαν είχαν περισσότερα xGoals από τον αντίπαλο. Το θετικό είναι πως στην έδρα της μετρά δύο συνεχόμενες νίκες, στις οποίες μάλιστα δεν δέχθηκαν γκολ και σήμερα θέλουν να τις τριτώσουν.

Η Σάρπσμποργκ είναι έβδομη στην κατάταξη, όμως δεν διανύει καλή περίοδο, μιας και μετρά δύο συνεχόμενες ήττες. Το μεγάλο πρόβλημα των φιλοξενούμενων είναι η αμυντική λειτουργία, μιας και δέχθηκαν γκολ και στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις τους, ενώ δέχθηκαν τρία γκολ στο κύπελλο από τη Φριγκ, ομάδα της 3ης κατηγορίας. Επιθετικά βέβαια έχει χτίσει μια πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και έχει σκοράρει και στα 9 τελευταία παιχνίδια, πράγμα που σημαίνει πως μετρά 9 συνεχόμενα Goal/Goal, σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν για τους γηπεδούχους, οπότε σήμερα θέλουν το τρίποντο. Η ατυχία των τελευταίων αγωνιστικών πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει και ένας τίμιος αντίπαλος όπως η Σάρμπσμποργκ είναι ιδανικός για να κάνει η Ρόζενμποργκ ένα νέο ξεκίνημα. Όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, η επιλογή που ξεχωρίζει είναι το combo 1X & Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 2.10 στο Betshop με καθημερινές προσφορές*, μιας και οι δύο ομάδες διαθέτουν ικανές επιθέσεις.

Τρόμσο – Στάμπαεκ (18:00)

Η Τρόμσο είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μιας και μιλάμε για τη δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ νωρίτερα είχε ηττηθεί από την πρωτοπόρο Μπόντο/Γκλίμτ, σε ένα παιχνίδι που αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα. Επιπλέον, ο επιθετικός Έρλιεν βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές του, ενώ το να βρει δίχτυα και εδώ προσφέρεται σε απόδοση 2.62 από τη Stoiximan.

Η Στάμπαεκ βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης, όμως τελευταία δείχνει να μην πατάει καλά. Γενικά το μεγάλο της πρόβλημα είναι η άμυνα, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι έχει την τέταρτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Σχετικά με την πρόσφατη φόρμα της, την περασμένη αγωνιστική πήρε την ισοπαλία κόντρα στη Ρόζενμποργκ, καθώς αιφνιδίασε τον αντίπαλο, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες ήττες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί, καθώς η Τρόμσο φέτος διαθέτει ένα πιο ικανό σύνολο από αυτό της Στάμπαεκ. Επιπλέον, σίγουρα παίζει ρόλο ο παράγοντας έδρα, ενώ τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων ενισχύει το γεγονός πως βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είναι ντεφορμέ. Έτσι, τον πρώτο λόγο έχει ο άσος, που βρίσκεται σε απόδοση 2.15 στη Novibet με προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια.

Προγνωστικά (25/06) – Το παιχνίδι μου

Μονά

ΝΟΡ – 25/06 – 18:00 – Ρόζενμποργκ – Σάρπσμποργκ: 1Χ & Goal/Goal σε απόδοση 2.10 με 2 μονάδες

ΝΟΡ – 25/06 – 18:00 – Τρόμσο – Στάμπαεκ: 1 σε απόδοση 2.15 με 2 μονάδες

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα