Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠοιος θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Άρης

Ποιος θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Άρης

Ο πολύπειρος Σκωτσέζος Ρόμπερτ Μάντεν, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη.

Τους διαιτητές για τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Superleague Interwetten γνωστοποίησε η ΚΕΔ, που στέλνει στην Τούμπα για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τον Ρόμπερτ Μάντεν.

Ο 43χρονος Σκωτσέζος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA (μία κάτω από την Elite), ωστόσο έχει πλούσια εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εδώ και χρόνια, ενώ έχει σφυρίξει ξανά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 στις 14/2/21.

Το περασμένο καλοκαίρι διηύθυνε το Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1 για το οποίο φώναζαν οι Πειραιώτες, πέρυσι ήταν στο ΠΑΟΚ-Ομόνοια 1-1 και παλαιότερα στους αγώνες Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0, Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 και Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρουμ, Ντέιβιντ ΜακΓκίτσι, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες, με τον Μπουξμπάουμ.

Ο Πορτογάλος VARίστας θα βρεθεί και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, το οποίο θα διευθύνει ο Καραντώνης. Από εκεί και πέρα το Ολυμπιακός-Βόλος θα σφυρίξει ο Κουτσιαύτης (VAR ο Κουμπαράκηςς), το Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός ο Γκάμαρης (VAR ο Παπαδόπουλος), το Αστέρας-Ατρόμητος ο Φωτιάς (VAR ο Μανούχος), το Απόλλων-Λαμία ο Σιδηρόπουλος (VAR ο Τζήλος) και το ΟΦΗ-Ιωνικός ο Περράκης (VAR ο Τζοβάρας).

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα