Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠλήρωσε την αστοχία του ο ΠΑΟΚ

Πλήρωσε την αστοχία του ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-ΜΑΡΣΕΙΓ: 0-1

Άτυχος και άστοχος  στάθηκε ο ΠΑΟΚ και το πλήρωσε ακριβά δίνοντας το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του UEFA Conference League στην Μαρσέιγ, που πήρε το παιχνίδι στην κατάμεστη Τούμπα με σκορ 0-1.Μεγάλη απογοήτευση για τον δικέφαλο του Βορρά που κατάφερε να φτάσει ως τους <<8>> της διοργάνωσης και ήθελε να συνεχίσει την πορεία του στην Ευρώπη.

Της Δέσποινας Παπαδοπούλου.

Ο ΠΑΟΚ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο είχε τρεις μεγάλες φάσεις για να βάλει… φωτιά στην Τούμπα και να προηγηθεί. Αφού δεν μπόρεσε να κόψει την φόρα της Μαρσέιγ, οι Γάλλοι πήραν τον αέρα του αγώνα και αφού προειδοποίησαν με το παραλίγο αυτογκόλ του Ίνγκασον, στο 2ο σοβαρό λάθος του Δικεφάλου τον τιμώρησαν με το γκολ του Παγέ στο 34΄ και το 0-1.Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά επιθετικός και στο δεύτερο ημίχρονο, θέλοντας να αλλάξει την τροπή του παιχνιδιού. Οι Γάλλοι είχαν τρείς καλές ευκαιρίες με τον Πασχαλάκη να μην επιτρέπει τους φιλοξενούμενος να σκοράρουν ξανά. Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή αλλά η αστοχία του, τον κυρίευσε και δεν κατάφερε παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Από πλευράς ΠΑΟΚ ο Ρασβάν Λουτσέσκου είχε να αντιμετωπίσει τελευταία στιγμή πρόβλημα με τον Ελ Καντουρί, που ένωσε ενοχλήσεις στο πόδι από το  ζέσταμα καθώς και την απουσία του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη.

Οι Φωκαείς δεν είχαν στην διάθεση τους τον σκόρερ της πρώτης αναμέτρησης, Ζέρσον και τους Μπουμπακάρ, Καμαρά – Μπαμπά Ντιένγκ λόγω τιμωρίας καθώς συμπλήρωσαν κάρτες. Εκτός ήταν και οι τραυματίες Αρκάντιους και Μίλικ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Άκπομ.

Μαρσέιγ (Ντέσιο): Μανταντά, Ρονζιέ, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Πέρες, Λιρόλα, Γκεντουζί, Γκεγιέ, Αρίτ, Μπακαμπού, Παγέ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα