Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠιάνουν ξανά δουλειά στη Μεσημβρία

Πιάνουν ξανά δουλειά στη Μεσημβρία

Αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Super League δεν υπάρχουν αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, γεγονός που έδωσε αρκετές «ανάσες» στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επέστρεψαν στο γήπεδο την περασμένη Πέμπτη (5/9) ξεκινώντας αμέσως προετοιμασία με φόντο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα. Το προπονητικό επιτελείο έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές την Κυριακή (8/9) για να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν δριμύτεροι στη Νέα Μεσημβρία σήμερα (9/9).

Στα «πιτς» παραμένουν Τάισον και Μπράντον Τόμας, με τον πρώτο να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έβγαλε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης του Σαββάτου (7/9) και αναμένεται να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Στον αντίποδα, ο Ισπανός στράικερ ταλαιπωρείται ακόμη, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, και παραμένει στα «πιτς» για αρκετές ημέρες, προσπαθώντας να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Ο Μπράντον υποβάλλεται σε θεραπείες και δουλεύει σε γυμναστήριο και πισίνα, προκειμένου να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» επιστρέφουν σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ έχει οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα.

Inpaok.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα