Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠηγαίνοντας κόντρα στην ανοιξιάτικη στοιχηματική λογική με γεμάτες αποδόσεις

Πηγαίνοντας κόντρα στην ανοιξιάτικη στοιχηματική λογική με γεμάτες αποδόσεις

Tην Εβερτον στο Betmarket τη συζητήσαμε δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Αμφότερες για εξωαγωνιστικούς λόγους. Μία όταν ο Λάμπαρντ πήγαινε στην πρώην ομάδα του με την οποία υπάρχει αντιπάθεια (Γουεστ Χαμ) και μια όταν έπαιζε αντίπαλος με εκείνη της καρδιάς του (Τσέλσι).

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Εκείνοι που τον αντιπαθούν τον κέρδισαν, εκείνοι που τον συμπαθούν τον είδαν νικητή, εμείς κάναμε ένα ωραίο 2 στα 2 μέχρι σήμερα και ήρθε η ώρα της τρίτης φοράς. Να δούμε αν θα είναι η φαρμακερή ή θα τριτώσει το καλό.

Εκείνα τα παιχνίδια, με Χαμ και Τσέλσι, τα είχαμε πιάσει εξαωγωνστικά, βασιζόμενοι στο παρασκήνιο. Και στις δύο περιπτώσεις υπήρχε μια μικρή αναφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, που μέσες άκρες έλεγε «η Εβερτον ήταν μια κακή ομάδα που με τον Λάμπαρντ έγινε χειρότερη, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης». Πλέον το συγκεκριμένο είναι της παρούσης, καθώς θα το Εβερτον-Μπρέντφορντ δεν έχει κάποιο παρασκηνιακό υπόβαθρο.

Kαι κατά την ταπεινή μου γνώμη η Εβερτον είναι χειρότερη ομάδα από την Μπρέντφορντ. Δέχομαι το κίνητρο και κατανοώ τη διαμόρφωση του σετ, αλλά δεν πιστεύω ότι η φιλοξενούμενη θα καθίσει να χάσει. Και σε παιχνίδι στα ίσια το 3.70 στο διπλό έχει αξία.

Αμεση αντίπαλος της Εβερτον η Λιντς, που υποδέχεται την Μπράιτον. Εγραψα για το πόσο έχει σκληρύνει η Λιντς, σε ένα ματς που πήρε ξανά κόκκινη κάρτα. Και τώρα με το μαχαίρι στα δόντια, το line των 11,5 φάουλ πιθανό να το ξεπεράσει.

Προγνωστικά Στοιχήματος La Liga

Ενδιαφέρον το Μαγιόρκα-Βαγιεκάνο στην Ισπανία, με ένα σετ που… δηλώνει πως η Βαγιεκάνο θα καθίσει να χάσει. Σαφώς το κίνητρο είναι για τους γηπεδούχους, που παίζουν τη ζωή τους απέναντι σε μια αδιάφορη ομάδα.

Η Βαγιεκάνο όμως έφαγε 5 γκολ από τη Βιγιαρεάλ μεσοβδόμαδα και συχνά τέτοιες ήττες φέρνουν διάθεση για αντίδραση. Δεν ξέρω δηλαδή αν θα βρει κάποιο κρυφό κίνητρο στον εγωισμό των παικτών της. Και το βάζω στην κουβέντα το δεδομένο γιατί το διπλό πληρώνει κοντά 6 μονάδες. Αν η Βαγιεκάνο δεν καθίσει να χάσει, τότε μιλάμε για μεγάλο value.

Φυσικά η… ανοιξιάτικη λογική λέει πως και η Μπρέντφορντ και η Βαγιεκάνο θα καθίσουν να χάσουν. Προσωπικά στις τιμές που προσφέρονται τα διπλά δέχομαι να ρισκάρω την περίπτωση που δεν το κάνουν. Οποιος ακολουθήσει σαφώς και θα πρέπει εξ’αρχής να γνωρίζει που και με τι μπλέκει!

Αν η Μαγιόρκα δεν κερδίσει τότε η Χετάφε είναι σωσμένη από απόψε. Αλλά ακόμη και να κερδίσει η Μαγιόρκα σήμερα, η Χετάφε μπορεί να φέρει ένα βολικό Χ με την Ελτσε την τελευταία αγωνιστική (που μπορεί να πληρώνει 1.50!) και θα πάνε 40 η μια και 39 η άλλη, με τη Μαγιόρκα (αν κάνει 2 στα 2) να φτάνει επίσης 39 αλλά να υστερεί στην ισοβαθμία με τη Χετάφε. Ετσι νομίζω το 2+ της Μπαρσελόνα στη σημερινή έξοδό της στη Χετάφε είναι μεγαλούτσικο. Ειδικά όταν έρχεται από τρεις σερί νίκες η ομάδα του Τσάβι.

Όπως μεγάλο μου φαίνεται και το 4.30 στο over 2,5 γκολ της Μπάρσα. Αν θέλουν οι Καταλανοί σαφώς μπορούν να βάλουν και τρία γκολ στη Μαδριλένα Χετάφε! Άλλο ένα σημείο όμως στην ίδια λογική με τα παραπάνω. Δηλαδή πως δεν θα παίξουν για το Χ που μια χαρά τους κάνει και τους δύο.

Το παιχνίδι μου

Μονά

 

15/5 –18:30 Εβερτον-Μπρέντφορντ 2 (3.75) επί 6.7 μονάδες στη Bet365 (σε ισχύ Πρώιμη Πληρωμή)

 

15/5 –20:30 Χετάφε-Βαγιεκάνο 2 (5.70) επί 4.4 μονάδες στη Fonbet

 

15/5 –20:30 Χετάφε-Μπαρσελόνα Over 2,5 γκολ Μπάρσα (5.05) επί 5 μονάδες στη Betshop

 

Δυάδα στη Novibet

 

15/5 –22:00 Λιντς-Μπράιτον  Over 11,5 φάουλ Λιντς  (2.00)

 

15/5 –20:30 Χετάφε-Μπαρσελόνα  2 (2.15)

 

Στη δυάδα απόδοσης 4.30 ποντάρισμα επί 5.82 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα