Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠασχαλάκης: «Νιώθω πως είμαι καιρό στον Ολυμπιακό»

Πασχαλάκης: «Νιώθω πως είμαι καιρό στον Ολυμπιακό»

Για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία μίλησε ο κίπερ των «ερυθρόλευκων, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι ότι νιώθει σα να βρίσκεται καιρό στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Το μηδέν στην εστία του όσο έχει παίξει και τη Φράιμπουργκ: Καλησπέρα και από μένα. Καταρχήν να πω ότι στα προηγούμενά μου ματς δεν δεχθήκαμε γκολ γιατί υπήρχε πολύ καλή επικοινωνία με όλα τα παιδιά. Για το αυριανό παιχνίδι από την αρχή έχουμε καταλάβει το πόσο σημαντικό ματς είναι. Είναι ένας τελικός και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα ματς. Όλα τα ματς. Να αντιμετωπίζουμε σαν… τελικούς. Είναι μία ζεστή έδρα με μία ομάδα που παίζει επιθετικά. Έχει να κάνει με το πως θα μπλοκάρουμε εμείς τον αντίπαλο και όχι το πως θα παίξει εκείνος.

Το τι είναι αυτό που βελτίωσε ο Ολυμπιακός: Η άμυνα ξεκινάει από μπροστά. Αυτό προσπαθούμε να δουλέψουμε. Αυτό προσπαθεί ο κ. Μίτσελ. Έχει γίνει πολλή δουλειά. Πραγματικά δουλεύουμε σκληρά. Η φιλοσοφία του είναι συγκεκριμένη. Το σημαντικό είναι η ισορροπία στις γραμμές μας. Θεωρώ πως αυτό που έχει αλλάξει στην ομάδα είναι η χημεία.

Το εάν εισπράττει σιγουριά από τους συμπαίκτες του: Το σημαντικό είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συμπαικτών σου. Τα υπόλοιπα έρχονται σε 2η μοίρα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα που και εγώ δεν το περίμενα. Είναι σαν να είμαι καιρό στην ομάδα. Καλούμαστε βήμα βήμα τη φορά. Καλούμαι να βάλω ένα μικρό λιθαράκι. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Όσο μπορώ να βοηθάω εγώ το κάνω στο μέγιστο. Δεν χρειάστηκε να κάνω ουσιώδη πράγματα. Η δουλειά του τερματοφύλακα δεν είναι μόνο για τις αποκρούσεις.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα