Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαρέμβαση εισαγγελέα για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

ην παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση του ΝΠΣ με τον Ολυμπιακό ανάμεσα στους οπαδούς και τις αστυνομικές δυνάμεις. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας του Βόλου διέταξε προκαταρκτική και δόθηκε εντολή στην αστυνομία να προσκομιστεί όλο το βιντεοληπτικό υλικό μέσα και έξω από το γήπεδο, σύμφωνα με το gegonota.news.

Οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να πετούν καθίσματα προς τα ΜΑΤ που μπήκαν μέσα στο γήπεδο. Η ένταση εντάθηκε κι άρχισαν να ακούγονται εκρήξεις, από κρότου –λάμψης.

Η αστυνομική παρουσία έγινε ακόμα πιο ισχυρή, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να συνεχίζουν τη ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων. Λίγο αργότερα, έγινε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και τους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν για τα αποδυτήρια.

Ο ΝΠΣ και ο Ολυμπιακός επιρρίπτουν τις ευθύνες για τα επεισόδια στην Αστυνομία, η οποία στο 90ό λεπτό του αγώνα, προσπάθησε να αποτρέψει άτομα, που βρίσκονταν στις κερκίδες, να εισέλθουν εντός του γηπέδου.

Αργότερα, μεγαλύτερη ομάδα ατόμων, έξω από το γήπεδο, κινήθηκε απειλητικά κατά αστυνομικών -εκσφενδονίζοντας αντικείμενα (πέτρες και φωτοβολίδες ευθείας βολής)- με αποτέλεσμα να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα των οργάνων της τάξης και να προκληθούν ζημιές σε υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα