Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ 1-2: Πρώτος, αήττητος και συνεχίζει…

ΠΑΟΚ 1-2: Πρώτος, αήττητος και συνεχίζει…

Ο ΠΑΟΚ, αν και έπαιξε με τη φωτιά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ήταν καλύτερος και κατάφερε να νικήσει (2-1) την Κοπεγχάγη και να συνεχίσει πρώτος και αήττητος στον όμιλό του.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ: Ο Άντρια Ζίβκοβιτς ήταν σε μεγάλη μέρα. Ένα γκολ και μία ασίστ στο πρώτο ημίχρονο του δίνουν τον τίτλο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης. Ο Σέρβος σκόραρε στο 38′, ενώ ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στον Σίντκλεϊ στο πρώτο γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Μόλις στο 8′ της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν σε αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ με τον Μιτρίτσα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βγήκε εκτός μεγάλης περιοχής και έδιωξε με τον αγκώνα το «κρέμασμα» του άσου των Θεσσαλονικιών. Κόκκινη κάρτα στον Γκραμπάρα. Αριθμητική υπεροχή για τον ΠΑΟΚ. Τα γκολ ήταν θέμα χρόνου.

 

Η «ΜΑΧΗ» ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ: Από τη στιγμή που η Κοπεγχάγη έμεινε με δέκα παίκτες, η δουλειά του Λουτσέσκου ήταν ευκολότερη. Νίκησε κατά κράτος τον Θόρουπ.

Η… ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ: Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτς από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις και απέφυγε τα λάθη.

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα στο να πάρει τη νίκη στην Κοπεγχάγη από την τοπική ομάδα και ουσιαστικά να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μόλις στο 8′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες και ο ΠΑΟΚ με αριθμητική υπεροχή σχεδόν με το «καλημέρα» της αναμέτρησης έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Στο 19′ οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ ύστερα από σέντρα του Ζίβκοβιτς, ο Σίντκλεϊ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 38′ ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0, όταν ο Σβαμπ βρήκε τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος τελείωσε ιδανικά τη φάση. Δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ και στα δύο άμεση η συμμετοχή του Σέρβου.

Το δεύτερο ημίχρονο έδειχνε να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, αντέδρασαν και στο 80′ κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με δυνατό μονοκόματο σουτ του Μπίελ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση με τεράστια επέμβαση στην κεφαλιά του Λέραγκερ. Ο ΠΑΟΚ στο τέλος της αναμέτρησης θύμισε κάτι από το ματς του πρωταθλήματος με τον Βόλο. Ευτυχώς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν πλήρωσε τα λάθη της στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Κοπεγχάγη (Γες Θόρουπ): Γκραμπάρα, Άνκερσεν, Τσοκολάβα, Μπόιλεσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον (74’ Γέλερτ), Λεράγκερ, Μπάλντουρσομ (46’ Σινγκ – 84’ Χόιλουντ), Μπίελ, Βιντ, Μπέβινγκ (11’ Γιόνσον).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Μιχάι, Μιχαηλίδης (74’ Βαρέλα), Εσίτι, Σβαμπ (64’ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Μπίσεσβαρ (74’ Αουγκούστο), Σφιντέρσκι (84’ Άκπομ).

https://sports3.gr/kopegxagi-paok-1-2-protos-aittitos-kai-synexizei-vids/

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα