Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσπο και Καγκάβα κόντρα στον Παναιτωλικό (φωτο)

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσπο και Καγκάβα κόντρα στον Παναιτωλικό (φωτο)

Χωρίς τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αλλά και τον Σίντζι Καγκάβα θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (31/01, 17:15) στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τα «καναρίνια» και ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή των «ασπρόμαυρων».

Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο τέθηκε εκτός αποστολής, καθώς δεν ήταν 100% έτοιμος μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ για τον  Σίντζι Καγκάβα έχει εκπονηθεί ειδικό πρόγραμμα επανένταξης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά:

Ο Χοσέ Κρέσπο δεν ήταν 100% έτοιμος μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με την ΑΕΚ και τον άφησε εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ εκτός είναι κι ο Σίντζι Καγκάβα για τον οποίο έχει εκπονηθεί ειδικό πρόγραμμα επανένταξης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Περέιρα , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ.

πηγή gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα