Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Χωρίς Κουλιεράκη και Τάισον η αποστολή στη Λαμία

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κουλιεράκη και Τάισον η αποστολή στη Λαμία

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Λαμία κι είναι έτοιμο να ταξιδέψει και να παλέψει για τη νίκη που θα βάλει τον ΠΑΟΚ σε θέση ισχύος ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ήταν αφιερωμένη στις τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, αλλά και στις στατικές φάσεις. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που έκανε θεραπεία, στον Τάισον που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά και στους Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ που δούλεψαν ατομικά, στους Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρη Λύρατζη που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και στον Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Λαμία είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Ίνγκασον , Κάργας , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Ρικάρντο , Νάρεϊ , Α.Ζίβκοβιτς , Ολιβέιρα , Μπράντον , Τζίμας .

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα