Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ : Φέρνει παίκτη από την Τσέλσι (ΦΩΤΟ)

ΠΑΟΚ : Φέρνει παίκτη από την Τσέλσι (ΦΩΤΟ)

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ από την Τσέλσι, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για τον 26χρονο Αμπντούλ Ραμάν Μπαμπά, ο οποίος πρόκειται να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

O Μπαμπά είναι Γκανέζος, είναι αριστερό μπακ που παίζει όλη την πλευρά και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να σώσει την καριέρα του, που ξεκίνησε με φοβερές προοπτικές, αλλά είχε μεγάλα εμπόδια από τραυματισμούς.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ, ξεκίνησε το ευρωπαϊκό του ταξίδι από την γερμανική Γκρόιτερ Φιρθ το 2012 και μετά από δύο χρόνια πήρε μεταγραφή για την Άουγκσμπουργκ, όπου μια μαγική σεζόν, τον έφερε στην Τσέλσι, η οποία τον αγόρασε 25 εκατομμύρια ευρώ!

Στο Λονδίνο δεν μπόρεσε να κερδίσει άμεσα θέση στην ενδεκάδα και πήγε το καλοκαίρι του 2016 δανεικός στη Σάλκε, όπου έκανε πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά τον Δεκέμβριο έπαθε ζημιά στο γόνατο (ρίξη χιαστών) και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.

Τη χρονιά 2017-18 έμεινε εκτός λόγω του τραυματισμού του (έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τη Σάλκε), την επόμενη χρονιά ξεκίνησε καλά, αλλά έχασε γρήγορα τη θέση του στην ενδεκάδα και τον Ιανουάριο του 2019 δόθηκε δανεικός στη γαλλική Ρεμς, στην οποία έκανε 11 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στην Τσέλσι, η οποία τον έδωσε δανεικό στην Μαγιόρκα, αλλά κι εκεί είχε προβλήματα. Τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο τον Σεπτέμβριο του 2019 και ουσιαστικά έμεινε άλλο ένα χρόνο έξω (έκανε μόλις 3 συμμετοχές).

Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Τσέλσι, φαίνεται πως ξεπέρασε τους τραυματισμούς του κι έπαιξε τρεις φορές με την Κ23 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Το σε τι κατάσταση είναι σήμερα, θα φανεί μόλις κλείσει η μεταγραφή του και έρθει στη Θεσσαλονίκη…

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα