Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ – Η επόμενη ημέρα με εξελίξεις για τους ποδοσφαιριστές

ΠΑΟΚ – Η επόμενη ημέρα με εξελίξεις για τους ποδοσφαιριστές

Το αγωνιστικό μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ μετά το τέλος των υποχρεώσεων καθώς το επόμενο διάστημα αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις!

Ξεκινώντας από τα βασικά, η απόφαση έχει παρθεί για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, κάτι που έχουν επικοινωνήσει και οι επιτελείς του ΠΑΟΚ δημοσίως, ωστόσο, εκκρεμούν οι υπογραφές, με τον αρχηγό του Δικεφάλου να υπογραμμίζει στις δηλώσεις του πως βρίσκεται σε αναμονή, επισημαίνοντας πως το επόμενο διάστημα θα είναι στη Θεσσαλονίκη λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και ως εκ τούτου ο λόγος ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τον Στέφαν Σβαμπ δεδομένου πως δεν υφίσταται ο όρος της αυτόματης ανανέωσης του με τον ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο και οι δύο πλευρές θα πρέπει να συζητήσουν σε νέα βάση δεδομένων. Ο Αυστριακός έδωσε προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ, έχει προτάσεις από το εξωτερικό στα χέρια του και μένει να φανεί από τις επαφές με τους Θεσσαλονικείς, ποιες είναι οι διαθέσεις τους αναφορικά με τον έμπειρο χαφ. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επί του παρόντος… Θα φανεί!

Ο Βαρέλα αποχαιρέτησε και επίσημα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποχωρήσει οικογενειακώς από τη Θεσσαλονίκη μετά από μία άκρως πετυχημένη πορεία με τον ΠΑΟΚ. Οικογενειακώς αποχωρεί σήμερα (23/5) και ο Κρέσπο, ο οποίος έχει πακετάρει όλα του τα πράγματα δεδομένου πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επαφή με τον ΠΑΟΚ και παρά τη δεδομένη επιθυμία του Ισπανού και του Λουτσέσκου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, οριστική εξέλιξη δεν υφίσταται… Ελεύθερος μένει και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, η περίπτωση του οποίου έγκειται στην ίδια κατηγορία με τον Κρέσπο, με την υπόθεση του να είναι ανοιχτή.

Από εκεί και πέρα, έπεσαν οι τίτλοι τέλους με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον ίδιο να αποχαιρετά και να κλείνει τον κύκλο των πέντε ετών του στον ΠΑΟΚ. Σε συνδυασμό με το γεγονός πως τελειώνει και το συμβόλαιο του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί ενεργά στην ποδοσφαιρική αγορά, προχωρώντας για δύο τερματοφύλακες.

Στο πλαίσιο των δανεικών, παρελθόν λογικά θα πρέπει να θεωρείται ο Σίντκλεϊ ενώ στην παρούσα φάση δεν προκύπτει κανένα πρόσφορο έδαφος παραμονής του Μιτρίτσα, θεωρώντας πως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από την απόκτησή του. Στο κάδρο μπαίνει και ο Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος αναχώρησε για την Αγγλία και επιστρέφει θεωρητικά στη Μίντλεσμπρο αλλά ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με τον ατζέντη του να σκανάρει την αγορά της Ευρώπης. Ο Άκπομπ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η πλευρά του παίκτη θέλει να διεκδικήσει την ελευθερία του, εξετάζοντας κάθε πιθανή προοπτική στην κεντρική Ευρώπη.

Όσο για τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν βασικό ρόλο στον φετινό ΠΑΟΚ (Τέιλορ, Ζαμπά, Μουργκ) αλλά δεσμεύονται με συμβόλαιο συνεργασίας, αντιλαμβάνεται κανείς πως θα πρέπει να προκύψει ενδιαφέρον για να δρομολογηθούν και εξελίξεις…

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα