Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Τα ρεκόρ του Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Τα ρεκόρ του Ίνγκασον

Ο τραυματισμός του Ίνγκι Ίνγκασον στο χέρι, στη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν αποδείχθηκε τελικά ανησυχητικός και ο Ισλανδός είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία.

Βέβαια στο ίδιο παιχνίδι ο Ίνγκασον συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της κανονικής περιόδου θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.

Η απώλεια του, αν και υπάρχουν λύσεις στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, είναι σημαντική καθώς ο Ισλανδός αποτελεί σημείο αναφοράς στον φετινό Δικέφαλο εκτός των άλλων και με τα γκολ που πετυχαίνει.

Ο Ισλανδός έχει σκοράρει ήδη 5 φορές στην φετινή αγωνιστική περίοδο, μια περισσότερη από τα 4 γκολ που πέτυχε στο περυσινό πρωτάθλημα. Η επίδοση του αυτή είναι η καλύτερη που είχε σε μια σεζόν στη μέχρι τώρα καριέρα του αφού πριν έρθει στον ΠΑΟΚ η καλύτερη, από άποψη γκολ σεζόν του την είχε πραγματοποιήσει το 2014 όταν με την φανέλα της Βίκινγκ είχε πανηγυρίσει τέσσερις φορές.

Από την άλλη ο Ίνγκασον έχει συμπληρώσει ήδη από την αρχή της σεζόν διψήφιο αριθμό καρτών για πρώτη φορά στην καριέρα του αφού έχει δει μέχρι τώρα 11 κίτρινες κάρτες (7 στο πρωτάθλημα, 1 στο Europa League και άλλες 3 στα προκριματικά του Champions League). Τον ίδιο αριθμό καρτών είχε αντικρύσει, με δύο διαφορετικές ομάδες και τη σεζόν 201-17. Στο πρώτο μισό εκείνης της περιόδου είχε “κιτρινιστεί” 4 φορές αγωνιζόμενος στη βελγική Λόκερεν και άλλες 7 στη Ισπανία με την φανέλα της Γρανάδα. ¨

Πηγή:sport24.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα