Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠΑΟΚ: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και πάει στους "4" του κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και πάει στους “4” του κυπέλλου Ελλάδας

Με πανηγυρικό τρόπο εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΟΚ, καθώς συνέτριψε τον Πανσερραϊκό με 5-0 στο γήπεδο της Τούμπας, σε μια από τις τελευταίες κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” επιβλήθηκε κατά κράτος της Σερραίικής ομάδας, ανοίγοντας το σκορ στο 20′ με τον νεαρό Τζήμα, με τον A. Zivkovic έξι λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το 2-0. Με το δεύτερο ημίχρονο να κυλάει, ήταν η σειρά αρχικά του Andre Ricardo να χριστεί σκόρερ στο 82ο  κάνοντας το 3-0 και έπειτα του Brandon Tomas στο 88ο λεπτό. Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 και στέλνοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, που νωρίτερα απέκλεισε τον Ατρόμητο Περιστερίου.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τις ακόλουθες συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Rasvan Lucescu): Z. Zivkovic, Sastre (Baba Rahman 46′), Nasberg, Μιχαηλίδης, Rafa Soares, Τσιγγάρας, Schwab, A. Zivkovic, Κωνσταντέλιας, Marcos Antonio, Τζίμας.

Στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Γιαξής, Ozdoev, Murg, Andre Ricardo, Taison, Brandon Tomas.

Πανσερραϊκός (Pablo Garcia): Κατσίκας, Dankerlui, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Πηλέας, Moreira, Οικονόμου, Σοφιανός, Μούργος, Μασκανάκης, Alexic.

Στον πάγκο: Τσομπανίδης, Bergstrom, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Warda, Tomas, Παπαβασιλείου,Betankor, Wulery.

Πηγή:sdna.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα