Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Στην Τούμπα λόγω χιονιού η προπόνηση

ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα λόγω χιονιού η προπόνηση

Στην Τούμπα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη – Με εξαίρεση τον Μιχάι, «λευκό» είναι το απουσιολόγιο του Γκαρσία ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Τις μέρες που η θερμοκρασία πέφτει επικίνδυνα και το χιόνι κάνει την εμφάνισή του, η Νέα Μεσημβρία δεν είναι και το πιο εύκολα προσβάσιμο μέρος, έτσι οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ γι’ αυτές τις μέρες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο γήπεδο της Τούμπας.

Εκεί συνεχίστηκε -λοιπόν- η προετοιμασία του Δικεφάλου για το ματς της Δευτέρας (15/2) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στους «Ζωσιμάδες» και των καιρικών συνθηκών.

Το θετικό είναι πως ο Δικέφαλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με εξαίρεση τον Ενέα Μιχάι, ο οποίος συνεχίζει τον μακρύ κι επίπονο δρόμο της αποκατάστασης μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη πριν από το ματς πρώτου γύρου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το Σάββατο (13.02) παίκτες και τεχνική ηγεσία επικεντρώθηκαν στον τομέα της τακτικής, τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι μέσα από μια σειρά ασκήσεων ειδικού σκοπού και στόχευσης. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, θέλει να διορθώσει τα λάθη που του στοίχισαν στο πρόσφατο παρελθόν και να τα ελαχιστοποιήσει εν όψει της απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή (14.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα όπου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα