Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Πόσο άλλαξε από το τελευταίο ραντεβού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας

ΠΑΟΚ: Πόσο άλλαξε από το τελευταίο ραντεβού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας

- Advertisement -

Την Σλόβαν Μπρατισλάβας καλείται να αντιμετωπίσει και πάλι μετά από δύο σχεδόν χρόνια ο ΠΑΟΚ, σήμερα Πέμπτη (30/9), στις 22:00 στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να πανηγυρίσει το δεύτερο τρίποντο στον 6o όμιλο, μετά το άνετο πέρασμα του από το Γιβραλτάρ με 0-2 επί της Λίνκολν.

Οι Θεσσαλονικείς θα ψάξουν τη νίκη κόντρα στους Σλοβάκους τους οποίος γνωρίζουν καλά από την συνάντηση τους για τα προκριματικά του Europa League, τη σεζόν 2019/20, με την Σλόβαν τότε να καταφέρνει με μια νίκη της εντός έδρας (1-0) και μια ήττα στη Τούμπα με 3-2 να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Σλοβακίας είχε κατορθώσει να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα και να τον αφήσει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όμως η σημερινή εικόνα των ρόστερ των δύο ομάδων είναι σαφώς αλλαγμένη.

Όσον αφορά τους ασπρόμαυρους, από τους παίκτες που βρέθηκαν στην αποστολή για εκείνες τις αναμετρήσεις, στην ομάδα βρίσκονται ακόμη και σήμερα οι: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Εσίτι, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Άκπομ και Κάρολ Σβιντέρσκι ενώ στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν και οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ενέα Μιχάι που όμως δεν είχαν δώσει το παρών στα παιχνίδια κόντρα στην Σλόβαν.

Αντίθετα, πολλοί είναι οι παίκτες που πλέον βρίσκονται εκτός Τούμπας και είχαν αγωνιστεί στα παιχνίδια των δύο ομάδων, όπως οι Πέλκας, Λημνιός, Γιαννούλης, Μίροσλαβ Στοχ, Μίσιτς και Λέο Ζαμπά.

Φυσικά η μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τις τότε αναμετρήσεις έχει να κάνει με την άκρη του ασπρόμαυρου πάγκου, εκεί όπου καθόταν ο Πορτογάλος Αμπέλ Φερέιρα, που είχε κληθεί το καλοκαίρι του 2019 να αντικαταστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που επέστρεψε και πάλι στη θέση του.

Θυμηθείτε τις δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του UEFA Europa League, στα video που ακολουθούν:

 

Πηγή: sportime.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα