Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια και Αντρ. Ζίβκοβιτς μονομαχούν για τον MVP Απριλίου

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια και Αντρ. Ζίβκοβιτς μονομαχούν για τον MVP Απριλίου

Ο ΠΑΟΚ μέσα στον Απρίλιο ξεκίνησε την αντεπίθεσή του για τον καλύτερο δυνατό επίλογο της τρέχουσας σεζόν.

Μια προσπάθεια με αρκετούς σημαντικούς πρωταγωνιστές με τον κάθε έναν να παίζει τον δικό του, ιδιαίτερο ρόλο βάζοντας το λιθαράκι του στο κάθε ένα από τα θετικά αποτελέσματα που τον έχουν φέρει από τη μια στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των Play Offs της Superleague Interwetten κι από την άλλη στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα από την καθιερωμένη διαδικτυακή της ψηφοφορία στην επίσημη ιστοσελίδα της, ζητά τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όπως αναφέρει σχετικά:

“Ψηφίστε τον BOX MVP Απριλίου

Ένας δύσκολος μήνας, γεμάτος ντέρμπι, που έφερε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την επιστροφή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πάμε να βρούμε τον BOX MVP Απριλίου μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Επτά μάχες, τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Αλλαγή συστήματος, νέα αγωνιστικά δεδομένα, εξαιρετική αμυντική επίδοση και γενικά βελτιωμένη εικόνα, θετικά αποτελέσματα και πολλοί πρωταγωνιστές. Εμείς διαλέξαμε τους τρεις καλύτερους και θέλουμε να μας βοηθήσετε να καταλήξουμε στον κορυφαίο.

Πρώτος υποψήφιος ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο The Goldkeeper βρήκε τον καλό του εαυτό και ήταν καταλυτικός στα παιχνίδια του περασμένου μήνα. Σωστή καθοδήγηση της άμυνας, κυριαρχία εντός περιοχής και μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις που κράτησαν όρθια την ομάδα, με highlights τα… buzzer beater κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό σε Χαριλάου και Τούμπα αντίστοιχα.

Επόμενος… μονομάχος ο Αντελίνο Βιεϊρίνια . Τον γνωρίσαμε ως εξτρέμ στο πρώτο πέρασμά του, επέστρεψε ως μπακ, πλέον ήρθε η ώρα να τον απολαύσουμε κι ως στόπερ. Ο The Leader κλήθηκε να αναλάβει έναν νέο ρόλο και ήταν εξαιρετικός. Βρέθηκε τόσο δεξιά, όσο και αριστερά στην τριάδα των στόπερ και έδωσε πολλές λύσεις στο τεχνικό επιτελείο. Με την εμπειρία του είχε άψογες τοποθετήσεις, έκανε κομβικές επεμβάσεις και βοήθησε σημαντικά και στην ανάπτυξη.

Την τριάδα κλείνει ο… καυτός Αντρίγια Ζίβκοβιτς . Ο Zile συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και τον Απρίλιο, πέτυχε τρία γκολ, τα δύο κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα και το άλλο με εξαιρετική λόμπα στον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ, σφραγίζοντας έτσι τις… γεμάτες εμφανίσεις του και θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του Μαρτίου, όταν κατέκτησε τον σχετικό τίτλο.

 

πηγή novasports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα