Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: “Παγώνει” προς το παρόν η απόκτηση του Δώνη

ΠΑΟΚ: “Παγώνει” προς το παρόν η απόκτηση του Δώνη

Η υπόθεση του Τάσου Δώνη απασχολεί τις τελευταίες μέρες τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, χθες ωστόσο, δεν παρουσίασε κάποια νέα εξέλιξη και αυτό έγινε λόγω της επιλογής του Δικεφάλου, τουλάχιστον προς το παρόν, να παγώσει το θέμα.

Καταρχάς, θα πρέπει να τονίσουμε ότι στον σχεδιασμό του Ζοσέ Μπότο, ο Ελληνας εξτρέμ είναι επιλογή δεύτερης γραμμής, για την πληρότητα του ρόστερ και υπό αυτή την έννοια δεν “καιγόταν” να αποκτηθεί άμεσα, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τον Νάρεϊ, όπως αναφέρει το metrosport.gr.

Ωστόσο, η προεργασία με την Ρεμς για τον δανεισμό του από την γαλλική ομάδα είχε γίνει και θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να «τρέξει» το θέμα. Προς το παρόν, όμως, επιλέγει να το «παγώσει» και για να έχει την άνεση να ψαχτεί καλύτερα στην αγορά και, είναι αλήθεια, λόγω των αντιδράσεων που έχουν προκύψει για παλιότερες αναρτήσεις του γιου του Γιώργου Δώνη για θέματα που σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προφανώς, το όλο θέμα συζητείται και με την οικογένεια Δώνη και θα φανεί εντός των επόμενων ημερών αν τελικά το φρένο που βάζει ο ΠΑΟΚ είναι προσωρινό ή θα αρθεί και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να μετρήσουν σωστά κάθε παράμετρο του θέματος για να γίνει η σωστή επιλογή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα