Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Προγνωστικά (24/07/24)

ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Προγνωστικά (24/07/24)

Τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League και το Betmarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά (24/07/24)

ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τη Stoiximan Superleague 2023/24 κι έτσι η είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Champions League. Το ταξίδι του στα προκριματικά ξεκινά κόντρα σε μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικής, όμως εφόσον την έχει πατήσει στο παρελθόν, περιμένουμε να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο. Όσον αφορά το ρόστερ, οι μόνες αλλαγές ήταν η φυγή του Μεϊτέ και η προσθήκη του Καμαρά, γεγονός που μας δείχνει ότι ο κορμός παρέμεινεκαι ο Λουτσέσκου χτίζει μια ομάδα που ήδη διαθέτει ομοιογένεια.

Σχετικά με τα φιλικά προετοιμασίας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδωσε πέντε αναμετρήσεις και κέρδισε μόλις μία (1-0-4), όμως σκοπός αυτών των αγώνων δεν είναι το αποτέλεσμα. Σήμερα, είναι το φαβορί κι έτσι αναμένεται να προσεγγίσει το παιχνίδι, οπότε περιμένουμε να ελέγξει τον ρυθμό και να παίξει με σχετικά επιθετική διάθεση, ψάχνοντας ένα σκορ πρόκρισης που θα μετατρέψει τον επαναληπτικό σε… τυπική διαδικασία.

Ανάλυση Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Η Μπάνια Λούκα ήταν η πρωταθλήτρια Βοσνίας την περσινή σεζόν κι έτσι κέρδισε την πρόκριση της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στον 1ο προκριματικό, αν και φαβορί, χρειάστηκε τα πέναλτι για να προκριθεί κόντρα στην Εγνάτια.

Οι φιλοξενούμενοι ξέρουν πως είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης κι έτσι περιμένουμε να παίξουν κλειστά. Επίσης, πρόκειται για ομάδα που επιλέγει το σκληρό παιχνίδι και δεν διστάζει να κάνει συχνά φάουλ για να κόψει τον ρυθμό του αντιπάλου. Η άμυνα της κλείνεται αρκετά στην περιοχή, με σκοπό να μη δώσει χώρους στον αντίπαλο, όμως οι μέσοι δεν ακολουθούν τόσο χαμηλά κι έτσι δημιουργούνται κενά στον χώρο μεταξύ άμυνας και κέντρου. Επιπλέον, προσπαθούν να πιέσουν τον αντίπαλο, όμως συχνά παρασύρονται καθώς αν και κερδίζουν τη μπάλα δυσκολεύονται στην ανάπτυξη παιχνιδιού.

Ο προπονητής της πάντως, Μλάντεν Ζίζοβιτς, στάθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως η ομάδα του ψάχνει ένα «ποδοσφαιρικό θαύμα» για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα και η πρόκριση να κριθεί στον επαναληπτικό της Βοσνίας.

ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Προγνωστικά (24/07/24)

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες κι εφόσον ο ΠΑΟΚ την έχει… πατήσει σε ανάλογη περίπτωση, περιμένουμε να εμφανιστεί συγκεντρωμένος και να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο. Γενικότερα, οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν τα ηνία της αναμέτρησης κι έτσι περιμένουμε να κάνει το παιχνίδι του. Είναι σημαντικό για την ομάδα του Λουτσέσκου να κυριαρχήσει και να επιβληθεί, οπότε περιμένουμε να κερδίσει με διαφορά σήμερα κι έτσι θα ποντάρουμε στην επιλογή ΠΑΟΚ -1, που είναι σε απόδοση 1.78 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Επιπλέον, η Μπάνια Λούκα θα προσπαθήσει να κόψει τον ρυθμό του ΠΑΟΚ και θα αναγκαστεί να κάνει πολλά φάουλ, ενώ έδειξε πως είναι ομάδα που αν δεν της βγει το ματς εκνευρίζεται. Είναι λοιπόν αρκετά πιθανό να δεχθεί αρκετές κάρτες, με την επιλογή Μπάνια Λούκα Over 3.5 κάρτες να είναι σε απόδοση 2.60 στη Novibet. Θυμίζουμε πως οι Βόσνιοι δέχθηκαν έξι στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού με την Εγνάτια.

ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Betmarket επιλογές

ΠΑΟΚ -1, σε απόδοση 1.78

Μπάνια Λούκα Over 3.5 κάρτες, σε απόδοση 2.60

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα