Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Κοντά στο μεγάλο deal με «αστέρι» από την Πορτογαλία

ΠΑΟΚ: Κοντά στο μεγάλο deal με «αστέρι» από την Πορτογαλία

Ο Ζοσέ Μπότο έφερε τα πράγματα στα μέτρα του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά την υπόθεση του Φιλίπε Σοάρες που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει «κάτοικος Τούμπας».

Το sportime σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες ότι ο Φιλίπε Σοάρες ήταν πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ και υπήρχαν προχωρημένες διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό. Πλέον όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία για τη μεταγραφή.

ΠΑΟΚ και Μορεϊρένσε έχουν βρει τη «χρυσή τομή» σχετικά με το ποσό που θα δώσει ο δικέφαλος για την αγορά του 22χρονου μέσου.

Ο Σοάρες είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά ο νέος Αθλητικός διευθυντής των κυπελλούχων Ελλάδας Ζοσέ Μπότο.  Ο χαφ που είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα, ήταν εξ αρχής η βασική του επιλογή, όταν μιλώντας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ του ζήτησε ένα παίκτη που να μπορεί να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως οκτάρι αλλά και ως δεκάρι.

Ο Λουτσέσκου έχει παρακολουθήσει τον παίκτη και θεωρεί ότι έχει τα χαρακτηριστικά που κουμπώνουν στην ομάδα του.Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων θέλει κυρίως να τον δει δίπλα από τον Γιασμίν Κούρτιτς και θεωρεί ότι θα πάρει από αυτόν αυτά που χρειάζεται ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει ακόμη πιο δυνατός συνέχεια.

Με σύμμαχο τον  Φιλίπε Σοάρες το deal

Στην προσπάθεια του να «λυγίσει» την αντίσταση της Μορεϊρένσε ώστε να κάνει δικό του τον Σοάρες, ο Ζοσέ Μπότο είχε στον πλευρό του τον ατζέντη του παίκτη τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός μέσος, έχει πειστεί από τον Αθλητικό Διευθυντή του δικέφαλου ότι ο ΠΑΟΚ, είναι αυτό που χρειάζεται για τη συνέχεια της καριέρας του.

Έτσι όλον αυτόν τον καιρό, πίεζε με τη σειρά του την πορτογαλική ομάδα, ωστε να τα βρει με τους «ασπρόμαυρους».

Φιλίπε Σοάρες: Από πέρσι τον είχε τσεκαρισμένο!

Ο ΠΑΟΚ είχε κοιτάξει την περίπτωση του Σοάρες και πέρσι (για την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα) και οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» αλλά και ο Αμπέλ Φερέιρα είχαν θετική εικόνα για αυτόν.

Ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, που είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα είναι καλός τεχνικά με συμμετοχή στο ομαδικό παιχνίδι, με καλή αντοχή και θέληση, ιδιαίτερη καλή κίνηση χωρίς μπάλα.

 

Πηγή: sportime.grΠορτογαλία

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα