Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Κοντά στην απόκτηση του Τζόλη η Νόριτς

ΠΑΟΚ: Κοντά στην απόκτηση του Τζόλη η Νόριτς

- Advertisement -

Σκληρό πόκερ μεταξύ ΠΑΟΚ και Νόριτς με… έπαθλο τον Χρήστο Τζόλη παίζεται τις τελευταίες 24 ώρες. Από χθες το πρωί δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν ότι τα «καναρίνια» θα καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού, η οποία θα αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ, συν 3 εκατ. ευρώ μπόνους, προσφέροντας παράλληλα στον παίκτη πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα οι Αγγλοι εμφανίζονται σίγουροι για τη μεταγραφή, καθώς τόνιζαν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να περάσει από τα απαραίτητα τεστ και να υπογράψει. Στα ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται ότι οι δύο σύλλογοι έχουν δημιουργήσει μια αρκετά καλή σχέση από την περυσινή μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη και πως η Νόριτς έχει το προβάδισμα για τον Τζόλη, παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και ομάδες από τη Γερμανία.

Από την άλλη πλευρά, στον ΠΑΟΚ επισήμαιναν ότι μέχρι αργά χθες τέτοια πρόταση στο email τους δεν είχε φτάσει. Βέβαια οι δύο σύλλογοι βρίσκονται εδώ και καιρό σε ανοιχτή γραμμή, καθώς η Νόριτς έχει χτυπήσει πέντε φορές την πόρτα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον Τζόλη, όμως ισάριθμες φορές η απάντηση ήταν αρνητική. Οι «ασπρόμαυροι» κοστολογούν τον παίκτη στα 15 εκατ. ευρώ και δύσκολα θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Βέβαια, αν τα δημοσιεύματα στο Νησί επιβεβαιωθούν και τελικά η Νόριτς όντως κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση, τότε τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς το ποσό —μαζί με τα μπόνους– δεν απέχει από το νούμερο που έχουν βάλει στον ΠΑΟΚ δίπλα στο όνομα του Χρήστου Τζόλη. Επίσης, αν γίνει τελικά πρόταση, δεν αποκλείεται στη ζυγαριά να μπει και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, καθώς η πρόκληση της Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί όνειρο ζωής για κάθε ποδοσφαιριστή.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα