Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ : «Η Χαλ έκανε κρούση για Λουτσέσκου»!

ΠΑΟΚ : «Η Χαλ έκανε κρούση για Λουτσέσκου»!

Ένα δημοσίευμα με ενδιαφέρον προέρχεται από τα αγγλικά ΜΜΕ, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα hulldailymail ο Ραζβάν Λουτσέσκου δέχτηκε κρούση από την Χαλ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία!

Το αναλυτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας που εδρεύει στην πόλη και ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας που αγωνίζεται πλέον ο Δημήτρης Πέλκας ως δανεικός από την Φενέρμπαχτσε, αναφέρει με λεπτομέρειες την αναζήτηση για προπονητή από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, βάζοντας στο κάδρο και τον προπονητή του ΠΑΟΚ!

Η Χαλ εν τέλει ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Λίαμ Ροζίνιορ, ωστόσο το ρεπορτάζ φιλοξενεί το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως βρέθηκε το όνομα του 53χρονου κόουτς του Δικεφάλου στα τελευταία στάδια της έρευνας από πλευράς των Άγγλων.

Αναλυτικά μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει : «Η Χαλ κατά την διάρκεια της αναζήτησης για το νέο της προπονητή και μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς, είχε συγκεκριμένες επιλογες.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έψαχνε τον κατάλληλο προπονητή και έκανε αρκετές συνέντευξεις με προπονητές στα πρώτα στάδια της αναζήτησης. Ο ιδιοκτήτης της Χαλ μίλησε με τον Σότα Αρβελάτζε, τον Κάρλος Καρβαλιάλ και τον Κάρλος Κορμπεράν, ενώ σε ότι αφορά τον Μαρτίνς το deal χάλασε λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Πορτογάλου προπονητή.

Οι «τίγρεις» είχαν επαφές τόσο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, όσο και με τον Νέναντ Μπιέλιτσα (πρώην προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Όσιγιεκ). Αμφότεροι οι δυο προπονητές ήταν πολύ ψηλά στις επιλογές των ανθρώπων της Χαλ και βρέθηκαν στα τελευταία στάδια της έρευνας προκειμένου να συνάψουν συνεργασία.

Πριν καταλήξουν στην επιλογή του Λίαμ Ροζίνιορ, εξετάστηκαν και άλλες βρετανικές επιλογές, όπως ο Ρόμπ Έντουαντς αλλά τελικά ο Ροζίνιορ ήταν τελικά αυτός που κέρδισε και τώρα θα του ανατεθεί το έργο για να φτιάκει μια ομάδα που θα μείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη στην Championship, έχοντας ως προίκα και την καλή δουλειά που έκανε ο υπηρεσιασιακός προπονητής, Άντι Ντόουσον που την έφερε σε πιο ασφαλή νερά προς τα μέσα του βαθμολογικού πίνακα».

Σε ότι αφορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρος, κάνοντας σαφές πως επιθυμεί να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να παλέψει μέχρι τέλους καθώς ήταν σαφές πως οι ιθύνοντες της Χαλ πόνταραν και στις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί για τον προπονητή του Δικεφάλου, ευελπιστώντας πως θα είχαν ένα σχετικό εύκολο έργο προκειμένου να τον πείσουν…

Ο Ρουμάνος όμως ήταν σαφής, όπως είναι και ο Ιβάν Σαββίδης, στις όποιες συζητήσεις αφορούν τον προπονητή της ομάδας.

Και αφού λοιπόν, οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό στην περίπτωση Λουτσέσκου, η Χαλ στράφηκε αλλού για να καταλήξει στην ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Λίαμ Ροζίνιορ.

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα