Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: “Ετοιμάζει πρόταση για Κωνσταντέλια η Σέλτικ” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ: “Ετοιμάζει πρόταση για Κωνσταντέλια η Σέλτικ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σέλτικ εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ και είναι πιθανό να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι από τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζουν με το ταλέντο τους, παίρνοντας προαγωγή στην πρώτη ομάδα τη σεζόν που πέρασε.

Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, καθώς και η παρουσία του στα ματς των ακαδημιών, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων που τον έχουν στο μπλοκάκι τους.

Ανάμεσα σε αυτές, φαίνεται πως είναι και η Σέλτικ, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, η ομάδα από τη Σκωτία έχει ήδη κάνει μία αρχική έρευνα για την αγορά του 18χρονου και τα δεδομένα που υπάρχουν, κάνοντας λόγο για 5 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το 2024 με τον Δικέφαλο, με τους ανθρώπους της ομάδας να ποντάρουν πολλά επάνω του πιστεύοντας πως μπορεί μελλοντικά να φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε τρία ματς της πρώτης ομάδας υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ξεκίνησε εξαιρετικά τη χρονιά στην Κ19, εκεί όπου σε έξι αναμετρήσεις πέτυχε πέντε γκολ και μοίρασε δύο ασίστ οδηγώντας την ομάδα του στο έξι στα έξι.

Πάντως, στις εμφανίσεις του με την πρώτη ομάδα έδειξε πως έχει θάρρος και ποδοσφαιρικό… θράσος, που μπορεί να τον κάνει να παραμείνει στα «ασπρόμαυρα» και να μη δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη προκειμένου να πάρει αγωνιστικό χρόνο.

Από μικρός είχε τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με το ταλέντο που διαθέτει, καθώς πριν από τρία χρόνια η Μπαρτσελόνα τον είχε καλέσει για δοκιμαστικά στη «Μασία», με τον ίδιο να περνάει τα…τεστ και τους Καταλανούς να προσφέρουν ένα εκατομμύριο ευρώ συν μπόνους εμφανίσεων για να τον κάνουν δικό τους.

Το deal ουσιαστικά είχε κλειδώσει, αλλά το τίναξε στον αέρα ο μικρός. Ο Κωνσταντέλιας, αποφάσισε να μην πάει στη Βαρκελώνη γιατί η Μπαρτσελόνα έθεσε απαράβατο όρο στη συμφωνία πως οι γονείς του 16χρονου δε θα μπορούσαν να μείνουν μαζί του στη «Μασία».

Η Μπαρτσελόνα προσέφερε διαμονή και δουλειά στην ευρύτερη περιοχή της Βαρκελώνης στην οικογένεια του Κωνσταντέλια και πίεσε πολύ για να πέσουν οι υπογραφές. Ο μικρός, όμως, δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα