Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Επισημοποιήθηκε η παραμονή και του Μουργκ

ΠΑΟΚ: Επισημοποιήθηκε η παραμονή και του Μουργκ

ΠΑΟΚ και Τόμας Μουργκ είχαν δώσει τα χέρια από το Σάββατο (3/2) για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας και σήμερα (Τρίτη 6/2) αυτή η συμφωνία πήρε και επίσημη μορφή, με τις δυο πλευρές να συμπορεύονται ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 29χρονος Μουργκ μετακόμισε στην Τούμπα τον Οκτώβριο του 2020. Βρήκε ρόλο, προσέφερε, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω. Το καλοκαίρι του 2023 έκανε το δικό του restart. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος, μίλησε με τον προπονητή, έμεινε υγιής, δούλεψε σκληρά κι είναι πλέον ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Αυστριακός μετράει μέχρι σήμερα 110 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, με 18 γκολ και εννιά ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει κι ένα Κύπελλο Ελλάδας. Μετά τους Τάισον και Μουργκ, σειρά για υπογραφές παίρνει ο Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο προπονητή να έχει από τα Χριστούγεννα συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη για πολυετή επέκταση της κοινής πορείας τους.

Εν τω μεταξύ, όπως αποφάσισε ο Λουτσέσκου, ο Μπράντον Τόμας (συμπλήρωσε κάρτες) θα εκτίσει την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (24η Αγωνιστική, 25/2 – Αγρίνιο) ενώ οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Σουαλιό Μεϊτέ θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό (25η Αγωνιστική, 28/2 – Σέρρες).

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα